Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Olimpiskajā centrā "Ventspils" viesosies delegācija no Lietuvas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Olimpiskajā centrā "Ventspils" viesosies delegācija no Lietuvas
Olimpiskais centrs Ventspils
Foto: www.sp.gov.lv

Šonedēļ, 20. un 21. maijā, Ventspilī viesosies Utenas (Lietuva) apgabala pašvaldību darbinieku delegācija 16 cilvēku sastāvā, kuru starpā ir pašvaldību vadītāji, sporta darbinieki un treneri.

Viesi pirmajā dienā, 20.maijā, iepazīsies ar sporta un aktīvās atpūtas iespējām Ventspilī, apmeklējot Olimpiskā centra ''Ventspils'' sporta un atpūtas bāzes: centrālo sporta kompleksu, sporta namu ''Centrs'', sporta halli ''Pārventa'', Ventspils peldbaseinu un Piedzīvojumu parku. Savukārt otrajā dienā plānota tikšanās ar Ventspils sporta nozares darbiniekiem - Ventspils pilsētas domes sporta pārvaldes vadītāju Dainu Paipalu, sporta skolas ''Spars'' direktoru Ilmāru Seili un Olimpiskā centra ''Ventspils'' valdes priekšsēdētāju Uldi Boitmani.

Utenas pašvaldības pārstāvji, sazinoties ar Olimpiskā centra ''Ventspils'' administrāciju, izrādīja iniciatīvu un izteica vēlēšanos apmeklēt pilsētas sporta bāzes un tikties ar sporta nozares speciālistiem. Utenas pašvaldības vizītes mērķis ir iepazīties ar vienu no Baltijas lielākajiem un pazīstamākajiem sporta kompleksiem un gūt pieredzi savstarpējā diskusijā.

Informāciju sagatavoja:
SIA ''Olimpiskais centrs ''Ventspils''''
Sporta un mārketinga daļa

     [+] [-]

, 2009-05-19 20:33, pirms 15 gadiem
Pie reizes varu painformēt 20.05. trešdien draudzības spēles futbolā
FK Ventspils-FK Kaunas 16:30 OC centrālajā laukumā un
FK Tranzīts-FK Kaunas 2 18:30 2 pamatskolas laukumā.