Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Apturēta Zemgales Olimpiskā centra būvniecība

Apturēta Zemgales Olimpiskā centra būvniecība
Zemgales Olimpiskais centrs

Zemgales Olimpiskajā centra (ZOC) būvniecības darbi pārtraukti, jo valdība nav pieņēmusi lēmumu par valsts galvoto kredītu izsniegšanu LOK. Plānots, ka otrdien valdības sēdē šis jautājums tiks izskatīts, un lēmumam jābūt pozitīvam,'' teica LOK loceklis Andris Rāviņš.

Celtniecības darbi topošajā Zemgales Olimpiskā centra (ZOC) multifunkcionālajā sporta kompleksā teritorijā starp A.Kronvalda, Strazdu un Akmeņu ielu nenotiek jau nedēļu.

''Celtnieki atrodas atvaļinājumā, taču ir brīdināti, ka, tikko radīsies līdzekļi, būvniecība turpināsies,'' apstiprina SIA ''LEC'' darbu vadītājs objektā Voldis Škapars.

ZOC valdes priekšsēdētājs Andris Misters stāsta, ka no konkursa kārtā apstiprinātās būvdarbu kopējās summas - 16 miljoniem latu - darbu izpildītājs SIA ''LEC'' apguvis ap 60 procentu. Iekšdarbu turpinājumu gaida uzbūvētā sporta spēļu halle. Stadionā jau gatavs tribīņu bloks. Sagatavota stadiona pamatne ar inženiertīkliem un drenāžu. Sākti arī BMX trases izbūves darbi.

''Ar pagājušā gada piešķīrumu tik tālu varējām tikt, šogad faktiski līdzekļus neesam saņēmuši,'' A.Misters skaidro, ka ap 1,7 miljoni latu vēl nav saņemts no pirmā valsts galvotā 4,9 miljonu kredīta un patlaban tiek gaidīts valsts galvojums LOK kredītam 3,8 miljonu apmērā.

Izmantotie resursi:
Zemgales Ziņas

  -1 [+] [-]

, 2009-05-19 12:44, pirms 15 gadiem
cik superiigs raksts...! nez taaa zemgale ir pilseeta, ka nevar piemineet kuraa pilseetaa tas ir. deem cik neveertigs raksts.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-19 13:01, pirms 15 gadiem
Runa ir par Jelgavu. Būtu lieliski, ja BMX trasi uzlabotu atbilstoši augstākajām prasībām.

     [+] [-]

, 2009-05-19 14:58, pirms 15 gadiem
Jelgavā pie 4.videnes, tuŗ mazliet nejēdzīgi notiek, bet tribīne ir smuka. jācer, ka tur visu novedīs līdz galam.

     [+] [-]

, 2009-05-19 15:30, pirms 15 gadiem
SAWLE rakstīja: Jelgavā pie 4.videnes, tuŗ mazliet nejēdzīgi notiek, bet tribīne ir smuka. jācer, ka tur visu novedīs līdz galam.
jau n nebus ka ar veco skolas piebuuvi ka nahrenizees vinju bet nu vajag pabeigt- bus vismaz olimpiskais centrs kur vares veerot labus sporta pasakumus

     [+] [-]

, 2009-05-19 21:23, pirms 15 gadiem
Nu tak vajag to stadionu nu! Lai beidzot futbolistiem ir kur spēlēt , jo Daugavas stadions ir vienkārši atbaidošs un Ozolnieku stadions arī , tomēr nav nekas dižs un ir diezgan patālu no pilsētas!

     [+] [-]

, 2009-05-19 23:45, pirms 15 gadiem
Pavasrī daugavas stadionā var rīkot peldēšanas sacensības