Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Trešdien nosauks Latvijas Paralimpiskās izlases sastāvu

Jānis Pārums

Trešdien, 21 maijā preses konferencē Latvijas Paralimpiskā komiteja paziņos sportistus, kuri kvalificējušies Pekinas 2008. gada Paralimpiskajām spēlēm un augusta beigās dosies nest Latvijas vārdu Ķīnā.

Tiks paziņots Latvijas paraolimpiskās vienības sastāvs – sportistu, treneru un fizioterapeitu vārdi. Treneri un paralimpisko sporta veidu federāciju vadītāji pastāstīs, kā norit treniņu un gatavošanās process, cik sagatavoti ir mūsu sportisti un kādus panākumus šogad Pekinas olimpiskajās spēlēs no tiem sagaida Latvijas Paralimpiskā komiteja.

Šogad paralimpiešiem savu atbalstu vēlas sniegt arī kompānija "Samsung", kas konferences laikā atklās savus sadarbības plānus ar Latvijas Paralimpisko komiteju.

Latvijas Paralimpiskās komitejas pārstāvji arī iepazīstinās klātesošos ar turpmākajiem attīstības plāniem un gaidāmajām sacensībām, kā arī būs iespēja gūt ieskatu arī par mūsu sportistu neseno dalību Pasaules stājhokeja čempionātā.

Informāciju sagatavoja:
Andris Ulmanis, Latvijas Paralimpiskās komitejas izpilddirektors