Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pārcelta 20. aprīļa galda tenisa spēle pret Grieķiju (precizēts)

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pārcelta 20. aprīļa galda tenisa spēle pret Grieķiju (precizēts)
Matīss Burģis

20. aprīlī Liepājas Olimpiskajā centrā paredzētā Eiropas Nāciju līgas A apakšgrupas spēle starp Latviju un Grieķiju pārcelta uz pagaidām nezināmu laiku Islandes Vulkāna izvirduma radīto seku dēļ.

Bija paredzēts, ka 20. aprīlī plkst. 19:00 Latvijas izlasei pretī stāsies pasaules Top 10 līmeņa komanda - Grieķijas izlase. Sakarā ar Islandes vulkāna izvirduma paralizēto gaisa satiksmi, mačs pret Grieķiju pārcelts uz nezināmu laiku.

Atgādinām, ka Latvija spēlē vienā apakšgrupā ar Šveici, Slovēniju, Luksemburgu un Grieķiju. Tālāk no grupas tiks divas labākās komandas, un šobrīd Latvijas izlases rēķinā ir viena uzvara un trīs zaudējumi. Vispirms ar rezultātu 1:3 tika atzīts Slovēnijas pārākums (izbraukumā), bet pēc tam dramatiska uzvara pār Šveices spēlētājiem ar 3:2 (Liepājā). Taču tikpat dramatisks zaudējums tika piedzīvots Luksemburgā ar 2:3.

Paredzēts, ka 1. maijā plkst. 14:00 Liepājas Olimpiskajā centrā viesosies Slovēnijas galda tenisisti, kuri rangā atrodas augstajā 32. vietā. Atgādinām, ka Latvija šobrīd atrodas 51. vietā, un spēle pret slovēņiem varētu būt labs izaicinājums. Cerams, ka Slovēnijas izlasei nekas netraucēs ierastie Latvijā un priecēt galda tenisa līdzjutējus.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja