Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pasaules stiprākie vīri iepirkšanās centrā

Andrejs Siliņš

Pirms šīs sestdienas spēkavīru sacensībām "Tolmets Riga Grand Prix 2008" spēkavīri piektdien ieradīsies iepirkšanās centrā "Olympia", lai pirms atbildīgajām sacensībām nosvērtos un tiktos ar žurnālistiem un citiem šī sporta veida interesentiem.

Tikšanās sāksies piektdien 21.martā plkst. 18.30 un norisināsies "Olympia" 2.stāvā pie "Sportland" veikala. Pasākumu vadīs Raimonds Bergmanis un Sindija Vilde. Bez jau Rīgā tradicionālās svēršanās, kur noskaidrosim atlētu svaru, ikviens varēs uzzināt, kas jauns spēkavīru sportā un dzīvē paveikts un vēl plānots 2008.gadā un kas tiek gaidīts no Rīgas turnīra rezultātiem. Tikšanās laikā varēs nofotografēties ar atlētiem vai pasākuma vadītājiem un uzreiz iegūt savā īpašumā T-kreklu ar šo fotogrāfiju no veikala T-bode. Jebkuram būs reta iespēja iegūt savā īpašumā T-kreklu, kāds nebūs nevienam pasaulē. Piemēram, varēsiet attēlā ieraudzīt sevi ar daudzkārtējo pasaules čempionu un nu jau 6-kārtējo Arnold Classic uzvarētāju Lietuvas spēkavīru Židrūnu Savicku.

Daiga Miezīte, i/c "Olympia" mārketinga vadītāja: „"Olympia" jau kopš savas darbības pirmsākumiem atbalsta aktivitātes, kas popularizē veselīgu dzīvesveidu, tāpēc mums ir liels prieks uzņemt savās telpās šos spēcīgos vīrus. Preses pasākuma laikā notiks arī ātrā viktorīna, kurā būs iespēja iegūt ielūgumus uz sacensībām un dāvanu kartes no Pica Lulū. Lai ne tikai spēka vīriem, bet arī mediju pārstāvjiem būtu spēks kaulos, šī pasākuma laikā Coffee Line žurnālistus stiprinās ar karstajiem dzērieniem un uzkodām.”

„Parasti atlēti ir priecīgi atkalredzēties. Visiem jautrs un pozitīvs noskaņojums. Tāpēc šajās reizēs var redzēt un izbaudīt lielo un spēcīgo vīru humora uzjūtu un dzīvesprieku. Sacensību laikā atlēti, lai arī izpalīdzīgi un draudzīgi, tomēr noskaņojas uz cīņu par kilogramiem un metriem, tāpēc šeit valdīs nepiespiesta atmosfēra. Tomēr tie, kuri netiek uz tikšanos iepirkšanās centrā Olympia, var neuztraukties. Iespēja iegūt atlētu autogrāfu varēs arī sacensību dienā Arena Rīga.”, īsumā par iespējām komunicēt ar atlētiem pastāstīja dažādas sacensības pieredzējušais Raimonds Bergmanis.

Sacensības Arēnā Rīga sāksies 22.martā plkst. 17.00 un biļetes joprojām var iegādāties visās Biļešu paradīzes kasēs.

Informāciju sagatavoja:
Sporta attīstības centrs
sadarbībā ar Latvijas Spēka atlētu federāciju

  +1 [+] [-]

, 2008-03-19 23:19, pirms 16 gadiem
nu jaa, tāds prieks bija, ka RTU brīvdienas iedeva, bet Bergmanis ar savu ierašanos OLimpija man te visu prieku sabojāja, tgd uz skolu sāk gribēties

     [+] [-]

, 2008-03-20 08:54, pirms 16 gadiem
Es jau nu noteikti no savaam Kjiipsalas kojinjaam aizieshu!

     [+] [-]

, 2008-03-20 09:32, pirms 16 gadiem
Reizēm pilnīgi riebjas, ko tikai cilvēki nedara naudas dēļ (es nerunāju par atlētiem, bet pasākuma menedžmentu).

     [+] [-]

, 2008-03-20 10:42, pirms 16 gadiem
njaa... nebuutu briivlaiks, studenti appludinaatu olimpiju!