Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Olimpiskā centra ''Ventspils'' cenu izmaiņas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Olimpiskā centra ''Ventspils'' cenu izmaiņas
Olimpiskais centrs Ventspils
Foto: www.sp.gov.lv

Lai stimulētu aktīva dzīves veida piekopšanu, it īpaši pensionāru un bērnu iesaistīšanos sportiskās aktivitātēs, Olimpiskais centrs ''Ventspils'' samazinājis cenas pilsētnieku iecienītākajiem pakalpojumiem.

Publiskās slidotavas apmeklējums līdz šim maksāja 1,80 Ls. Turpmāk darba dienās līdz plkst. 14:00 šis pakalpojums izmaksās tikai 50 santīmus, bet bērni līdz sešu gadu vecumam pieaugušo pavadībā varēs slidot bez maksas.

Patīkamas izmaiņas gaida arī slēpošanas kalna „Lemberga Hūte” apmeklētājus, kur cenas samazinātas gan pacēlājiem, gan inventāra nomai. Apmeklējot Lemberga Hūti darba dienās no plkst. 15:00 līdz 18:00, pacēlāja un inventāra noma par trīs stundām izmaksās tikai 5 Ls. Iepriekš par to bija jāmaksā 6,50 Ls par pirmo stundu un 4,50 Ls par katru nākamo stundu. Savukārt bērniem līdz sešiem gadiem, ja galvā būs ķivere, tagad pacēlājs būs bez maksas, bet pensionāriem par nokļūšanu kalna galā būs jāmaksā tikai 1 Ls. Turklāt slēpošanas un snovošanas priekus Lemberga Hūtē nu varēs baudīt ilgāk, jo katra nākamā stunda prasīs mazākus tēriņus – pacēlājam cena samazināta no 2 Ls uz 1,50 Ls, bet snovborda un slēpošanas komplektam no 2,50 Ls uz 2 Ls.

Par iecienītu fiziskās formas un veselības uzlabošanas vietu kļuvusi Olimpiskā centra „Ventspils” Basketbola halles trenažieru zāle. Lai samazinātu zāles darba dienu vakaru noslogotību, Olimpiskais centrs aicina zāli izmantot dienas laikā, kad abonementu cenas ir zemākas. Tā apmeklējot zāli līdz plkst. 17:00 par astoņu reižu abonementu 21 Ls vietā ir jāmaksā tikai 18 Ls, bet par brīvā apmeklējuma abonementu 29 Ls vietā jāšķiras no 26 Ls.

Olimpiskā centra „Ventspils” pakalpojumu cenu izmaiņas noteiktas, ņemot vērā vispārējo nozares cenu līmeņa analīzi un attīstības tendences, kā arī ventspilnieku ierosinājumus. Ventspils sporta bāžu pakalpojumu cenas joprojām saglabājas zemākas, kā citās Latvijas lielākajās pilsētās. Visas cenu izmaiņas pieejamas mājas lapā ocventspils.lv

Informāciju sagatavoja:
Juta Liepiņa,
SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""
Mārketinga menedžere

     [+] [-]

, 2009-01-19 10:53, pirms 16 gadiem
Prieks par ventspilniem katra pilseta sportam jabut tik pieejamam