Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ventspilī cīnījās par Ziemsvētku kausu

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

15 komandas Olimpiskās centra "Ventspils" ledus hallē divas dienas cīnījās tradicionālajā Ziemsvētku kausa izcīņā, kura galvenā balva šoreiz tomēr tika mājiniekiem.

Iepriekšējos divos gados galvenais kauss ceļoja uz Jelgavu, un arī šoreiz vieni no galvenajiem pretendentiem bija šīs pilsētas pārstāvji no komandas "Junkers". Tomēr Latvijas vicečempioniem pēc pirmās dienas mačiem nācās samierināties ar vietu Sudraba grupā, kas cīnījās vien par gandarījuma balvām. Toties Zelta grupā par galveno balvu sacentās sešas "Ventspils Kērlinga kluba" komandas, viens "Latvijas Kērlinga kluba" pārstāvis un komanda no Rīgas. Ņemot vērā skaitlisko pārsvaru, izbrīnu neizraisa fakts, ka pirmajā trijniekā iekļuva tikai mājinieku komandas – uzvarēja "Pērles” (Gunta Millere (skips), Ieva Berka, Rita Ozoliņa, Aija Rudzīte un Inga Sivoha – Lagzdiņa), otro vietu izcīnīja "Samrode" (skips Jānis Matisons), bet trešajā ierindojās "Elektriķis" (skips Dzintars Salmiņš). Cīņa par gandarījuma balvām vislabāk veicās komandā "Rokāde", "Junkers" "Mērnieks.lv".

Ziemsvētku kausa izcīņa
1. "Pērles" (skips Gunta Millere), Ventspils kērlinga klubs
2. "Samrode" (Jānis Matisons), Ventspils kērlinga klubs
3. "Elektriķis" (Dzintars Salmiņs), Ventspils kērlinga klubs
4. "Venceb" (Uldis Sakne, Vilnis Krauze), Ventspils kērlinga klubs
5. "Redmars" (Aldis Abrickis), Latvijas kērlinga klubs
6. "Ruk Ruk" (Dainis Martinsons), Ventspils kērlinga klubs
7. "Lavīna" (Inga Apmane), Ventspils kērlinga klubs
8. "Argonauti" (Ģirts Romanovskis), Rīga

Izmantotie resrusi
www.ocventspils.lv