Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas U-16 ūdenspolo izlase debitēs pasaules čempionātā kadetiem

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas U-16 ūdenspolo izlase debitēs pasaules čempionātā kadetiem
Latvijas U16 ūdenspolo izlase. Foto: Latvijas Peldēšanas federācija

LETA. Latvijas U-16 vīriešu ūdenspolo izlase nākamajā nedēļā debitēs pasaules čempionātā kadetiem, vēsta Latvijas Peldēšanas federācija (LPF).

Pasaules kadetu čempionāts Grieķijas pilsētā Volosā norisināsies no 21. līdz 27.augustam un tajā piedalīsies 25 nacionālās komandas, tai skaitā Latvija, kurai tā būs debija pasaules ūdenspolo arēnā.

Atbilstoši sacensību formātam, visas komandas ir sadalītas astoņās grupās, katrā no kurām komandas ir izsētas no dažādiem groziem atbilstoši pasaules reitingam. Latvija ir ielozēta A grupā un grupu turnīrā tiksies ar vienu no čempionāta favorītēm Melnkalni, kā arī vienaudžiem no Austrālijas.

Pēc grupu turnīra komandas atbilstoši rezultātiem turpinās spēles klasifikācijas kārtās - apakšgrupu uzvarētājas tiksies, lai cīnītos par 1.-8.vietu, grupu otrās vietas ieguvējas cīnīsies par 9-16.vietu, bet pārējās komandas tiksies, lai sadalītu atlikušās vietas čempionāta tabulā.

Latvijas U-16 izlase šonedēļ aizvada pēdējos sagatavošanās treniņus un pārbaudes spēles Lietuvā.

Latvijas izlases galvenais treneris ir Moldovas speciālists Sandu Gisca, kuram darbā asistē Anastasija Kravčenko.

Latvijas U-16 vīriešu ūdenspolo izlases sastāvs pasaules čempionātā kadetiem:

Georgijs Smorodovs (vārtsargs), Artūrs Blusiņš (vārtsargs), Aleksandrs Kopitovs, Kārlis Saveljevs, Valerijs Ļevšuks, Deniss Griņovs, Daniels Ivanovs, Ņikita Paško, Ņikita Jegorovs, Artemijs Suharevs, Juris Adukonis, Marjans Mihnovičs.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-08-18 14:45, pirms 2 gadiem
Galvenais visiem noturēties virs ūdens