Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

ASV izglābjas, Japānai izšķirošā cīņa

Juris Miņins
Juris Miņins

ASV izglābjas, Japānai izšķirošā cīņa
ASV priecājas par uzvaru
Foto: AP

Kārtējā Pasaules Beisbola Klasikas spēļu kārtā tika aizvadītas divas cīņas. Pirmajā spēlē, par tiesībām turpināt turnīru, ASV ar 6:5, pēdējā izspēlē, izrāva uzvaru pār Puertoriko, bet otrajā mačā, kura uzvarētājkomandai tika garantēta vieta turnīra pusfinālā, Dienvidkoreja ar 4:1 pārspēja Japānu.

Spēļu dienu pirmie sāka Puertoriko un ASV beisbolisti, kuriem bija jānoskaidro pēdējais "liekais" savā grupā. Spēles sākumā pirmie vadībā izvirzījās ASV beisbolisti, taču puertorikāņi prata ne tikai atspēlēties bet arī izvirzīties vadībā. Taču pēdējā izspēlē veiksme uzspīdēja amerikāņiem, jo viņi prata izraut uzvaru, izspēles gaitā atrodoties iedzinējos ar 3:5. Pie spēles varoņiem noteikti jāmin Deivis Raits, kurš nodrošināja ASV valstsvienībai iespēju turpināt cīņu par medaļām.

Otrajā spēlē tikās abas spēcīgākās Āzijas komandas un šajā cīņā ar 4:1 pārāki izrādījās pašreizējie Olimpiskie čempioni dienvidkorejieši. Kā vēlāk izradījās, korejieši uzvaru nodrošināja jau pirmajā izspēlē, kurā viņi guva trīs punktus.

Pēc šīm spēlēm ir noskaidrojušies abi otrās grupas pusfinālisti un tie ir Venecuēla un ASV, kuri šīsnakts savstarpējā spēlē noskaidros grupas uzvarētāju. Savukārt otrajā grupā, spēlē par palikšanu, savā starpā tiksies divas beisbola lielvaras Kuba un Japāna, kuras pirms trim gadiem spēlēja "Klasikas" finālā, bet parīt šīs spēles uzvarētājs tiksies ar Dienvidkorejas izlasi, lai noskaidrotu grupas uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
worldbaseballclassic.com

  +2 [+] [-]

, 2009-03-18 18:25, pirms 16 gadiem
Es jau taisiijos iet guleet kad bija 5:3 Puertoriko labaa bet ASV nodemonstreeja ka kaut kaada cieņa pret savu speeli ir.

     [+] [-]

, 2009-03-18 22:41, pirms 16 gadiem
ak dienin tetin, asv iekaroja un brutali apspieda puerto rico pagajusha gadsimta sakuma. PR nacionala tragedija! Bet nav slikti, ja nem vera, ka PR dzivo 200 reizes mazak iedzovotaji, ta ir 1 miljona sala.

     [+] [-]

, 2009-03-19 13:12, pirms 16 gadiem
Atceros, kā Puertoriko piesmēja ASV basketbolā 2004. gada olimpiskajās spēlēs Atlantā, ja nemaldos, tad sagrāva

Žēl, ka šoreiz šiem nekas nesanāca