Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vudss varētu atgriezties pēc dažām nedēļām

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss varētu atgriezties pēc dažām nedēļām
Taigers Vudss
Foto: AFP

Pasaules labākais golferis amerikānis Taigers Vudss golfa sacensību apritē varētu atgriezties tuvāko nedēļu laikā, tā izteicies golfera kedijs Stīvs Viljamss.

Vudss golfa sacensībās nav piedalījies kopš pagājušā gada jūnija, kad par spīti ceļgala savainojumam triumfēja ''US Open'' sacensībās, kad aizraujošā un dramatiskā cīņā play off bedrītēs pārspēja citu amerikāni Rokko Mīdieitu. Pēc tam Vudsam tika veikta ceļgala operācija, no kuras pasaules ranga līderis pašreiz atlabst.

Golfera kedijs Stīvs Viljamss paziņojis, ka Vudss tuvākajā laikā varētu atgriezties sacensību apritē: ''Tas būs pavisam drīz. Viņam šobrīd nepieciešams vairāk staigāt. Taigers tuvāko nedēļu laikā atkal būs redzams, piedaloties turnīros. Šobrīd viņš ir gatavs spēlēt par aptuveni 95%. Ja viņš nebūs gatavs par visiem 100, tad viņš nespēlēs. Deviņi mēneši bez spēlēšanas ir ilgs laiks, taču Vudss ir spēcīgs spēlētājs, tāpēc viņam nesagādās grūtības atgūties.''

Izmantotie resursi:
Associated Press

  -2 [+] [-]

, 2009-02-18 18:30, pirms 16 gadiem
Nav īsti saprotama e-sporta asinskāre, pārvelkot platu Triobet strīpu pāri rakstam.

Kā man to izlasīt? Nākas iekopēt tekstu kaut kur wordā un tad lasīt. Līdz šim iPhonā nebija šādā veidā iespējams izlasīt nevienu rakstu, tagad arī no datora.

Visu cieņu pelnītvēlmei, bet saprāta robežās.

Paldies!