Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas U-21 lakrosa izlase pasaules čempionātā piekāpjas Dienvidkorejai

Agris Suveizda

Latvijas U-21 lakrosa izlase pasaules čempionātā piekāpjas Dienvidkorejai
Foto: worldlax2022.com

LETA. Latvijas U-21 vīriešu lakrosa izlase trešdien piedzīvoja zaudējumu Īrijā notiekošā pasaules U-21 čempionāta ceturtajā spēlē. Latvijas lakrosa izlase ceturtdaļfināla spēlē par 13.vietu ar 6:7 (3:1, 2:1, 0:0, 1:4, 0:1) papildlaikā piekāpās Dienvidkorejas komandai un meistarsacīkstes turpinās ar cīņu par 17.pozīciju.

Līdz mača 19.minūtei Latvijas izlase ieguva vadību 5:1, tomēr nosargāt to nespēja, spēles 57.minūtē nonākot iedzinējos ar 5:6. Spēles 60.minūtē Georgs Roziņš panāca izlīdzinājumu, bet papildlaikā labāki tomēr bija dienvidkorejieši, kuriem uzvaras vārtus guva Džisuns Džuns.

Pa diviem vārtiem Latvijas izlases labā guva Roziņš, Kristofers Konradi un Arturs Vids, kamēr korejiešu rindās ar četriem vārtiem izcēlās Ītans Ešlijs, bet diviem - Lūks Smits.

Jau ziņots, ka pirmajā pasaules meistarsacīkšu mačā Latvijas lakrosa spēlētāji ar 0:14 kapitulēja Jamaikai, otrajā ar 2:13 atzina Vācijas pārākumu, bet savas C apakšgrupas pēdējā mačā ar 1:20 piekāpās mājiniecei Īrijai, paliekot pēdējā vietā grupā un turpinot cīņu par 13.vietu.

U-21 čempionātā 23 izlases sadalītas piecās apakšgrupās. Pēc grupu turnīra norisināsies izslēgšanas spēles.

Latvijas U-21 lakrosa izlases sastāvs pasaules čempionātā:
Ralfs Ābols, Renārs Audze, Krists Bondars, Raivis Grīnbergs, Artis Griškovs, Niks Gurtiņš, Zitnis Kākulis, Daniels Kikste-Zanders, Aleksandrs Konradi, Kristofers Konradi, Emīls Kurpnieks, Deivids Lucs, Jānis Rage-Raģis, Raiens Rihters, Georgs Roziņš, Jānis Saukitens, Francis Siliņš, Rūdolfs Siliņš, Guntis Tērauds, Kalvis Tērauds, Arturs Vids, Krists Zālītis.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-08-17 19:31, pirms 2 gadiem
Nepatīkams zaudējums. Nebija laiks skatīt spēli, bet sanāca pieslēgties uz 5:1 un šķita, ka būs pirmā uzvara, bet tomēr nekā. Lai izdodas tikt pie uzvaras cīņā par 17. vietu!