Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Miloslavskis trenējas Ventspilī

Andrejs Siliņš

Miloslavskis trenējas Ventspilī
Romāns Miloslavskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc starptautiskām peldēšanas sacensībām „Mare Nostrum 2009”, kas notika Barselonā, Ventspilī uz treniņnometni ieradies Latvijas labākais peldētājs Romāns Miloslavskis.

Līdz šim Miloslvaskis startējis gan Atēnu, gan Pekinas Olimpiskajās spēlēs, uzstādījis vairākus Latvijas rekordus peldēšanā un pārstāvējis Valsti daudzās starptautiskās sacensībās. Līdz Jāņiem peldētājs uzturēsies Ventspils sporta bāzēs, lai treneres Irinas Grodzickas vadībā gatavotos Pasaules čempionātam peldēšanā, kas jūlija beigās norisināsies Romā.

Iepriekš Romāns lielākoties trenējās Liepājas peldbaseinā, bet pēc baseina slēgšanas finansiālu apsvērumu dēļ, bija spiests meklēt citas treniņvietas. Tā kā peldētājs pirms diviem gadiem bija trenējies arī Ventspils peldbaseinā, tad pēc veiktajiem peldbaseina rekonstrukcijas darbiem un uzlabotajiem treniņapstākļiem, nolēmis Ventspilī atgriezties atkal. Ikdienas treniņu programmā iekļautas gan nodarbības baseinā, gan arī vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības trenažieru zālē.

Ventspils peldbaseina lielais un mazais baseins, kā arī jaunā aerobikas un trenažieru zāle pēc rekonstrukcijas apmeklētājiem tika atvērta 2008.gada beigās un šajā laikā baseinā jau notikušas vairākas sacensības un trenējušies sportisti no visas Latvijas.

Iestājoties vasarai un siltākam laikam, kad cilvēki dodas baudīt ūdens priekus akvaparkā „Ventspils”, jūrā un Būšnieku ezerā, Ventspils peldbaseina lielais un mazais baseins no Jāņiem līdz augusta beigām tiek slēgts. Savukārt trenažieru zāle un aerobikas zāles turpinās darboties.

Informāciju sagatavoja
SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""
Sporta un mārketinga daļa

     [+] [-]

, 2009-06-18 12:25, pirms 15 gadiem
Cik garš ir baseins V-pilī un cik celiņu?

Brīnums, ka Olimpiskā centra Ventspils mājas lapā nav šīs pamatinformācijas!

ocventspils.lv: Olimpiskais Centrs "Ventspils" | Ventspils...