Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Golfa spēlētāji palīdzēs kādam Jaunmārupes bērnam

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Golfa spēlētāji palīdzēs kādam Jaunmārupes bērnam
Golfa klubs ''Viesturi''
Foto: www.viesturi.lv

Jau trešo gadu pēc kārtas golfa laukums "Viesturi" un tā īpašnieks Igors Mališkovs rīko labdarības turnīru "Līgo kauss", lai mobilizētu turīgos golfa spēlētājus saziedot naudu kādam Jaunmārupes bērnam, kuram nepieciešama dārga ārstēšanās.

Golfa laukuma ''Viesturi'' direktore Sandra Opite ar lepnumu atceras, ka 2007.gadā tika saziedoti LS 1500, bet 2008.gadā jau vairāk nekā Ls 5000. Šī gada summu Sandra Opite vēl neņemas prognozēt.

“Šodien varbūt vairāk nekā iepriekš kādam golfa laukuma kaimiņu bērnam ir nepieciešama mūsu un sabiedrības palīdzība,” uzskata Sandra Opite, piebilstot, ka spiesta atzīt, ka arī vairākus golfa spēlētājus ir skārusi krīze ekonomikā.

Šogad labdarības turnīru "Līgo kauss" atbalsta un pasākuma sarīkošanā palīdz arī “DnB Nord banka” un “Direktoru skola”, kas kopā ar Igoru Mališkovu gādās par dalības maksu, ''green fee'' un visu lieliskai noskaņai nepieciešamo, savukārt golfa spēlētāji turnīrā iesaistās ar reģistrācijas ziedojumu 20 latu apmērā.

Sandra Opite precizē, ka sestdien, 20.maijā, pulksten 11.00 ar starta šāvienu laukumā dosies golfa spēlētāji, kuri jau apguvuši spēles meistarību, taču pateicoties iespējai ar ziedojumu uzlabot savus sitienus, varbūt kāds uzrādīs Taigera Vudsa cienīgu rezultātu.

Kā jau “Līgo kausā” ierasts, par atsevišķi samaksu, kas nonāks kopējā ziedojumu kasē slima bērniņa veselības uzlabošanai, neizdevušos sitienus varēs padarīt nebijušus un atkārtot. Iespējas būs visdažādākās cenā no diviem līdz 10 latiem. Arī soda punkti par noteikumu pārkāpumu neatspoguļosies vis spēlētāja rezultātā, bet gan ziedojumu sarakstā - katrs soda punkts būs 10 latu vērts.

Sestdien, 20.maijā, no pulksten 13:00 notiks golfa apmācība un sacensības tiem, kuri vēl mērķē šo skaisto sporta un atpūtas veidu ieskaitīt savu hobiju kontā.

Sestdien, 20.maijā, no 15:00 golfa spēlētāji un viesi tiks cienāti ar jaukiem “Coutry Grill” restorāna ēdieniem, baudīs skaistu dzīvo mūziku. “Piedāvāsim arī dažādas izklaides, piemēram, pokera spēli un vēl dažādus pārsteigumus. Visos kluba mājas televizoros varēs vērot gan golfa turnīru gan arī Eiropas čempionāta sievietēm izšķirošās spēlēs,” uzskaita Sandra Opite.

Informāciju sagatavoja:
Publicity.lv

     [+] [-]

, 2009-06-17 19:13, pirms 15 gadiem
cepuri nost!

     [+] [-]

, 2009-06-17 20:48, pirms 15 gadiem
Diezin vai tas turnīrs ir jau noticis.. Visticamākais, ka kļūdas tekstā.. Vārda "Maijs" vietā būtu visur jābūt "Jūnijs".