Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Arī Van Vikai jauns Āfrikas rekords

Arī Van Vikai jauns Āfrikas rekords
Šanelle Van Vika
Foto: Touchline/Getty Images

Dienvidāfrikas peldētāja Šanelle Van Vika savas valsts meistarsacīkstēs labojusi kontinenta rekordu 50 metru peldējumā uz muguras, kas iepriekš piederēja titulētajai Zimbabves pārstāvei Kērstijai Koventrijai.

Rekords tika sasniegts sacensību pusfinālā, kad, Van Vikai pieskaroties baseina gala sienai, elektroniskā laika fiksēšanas ierīce uz tablo rādīja 28.55 sekundes. Uzrādot šo rezultātu, sportiste labojusi arī tālajā 2002. gadā Šarlīnas Vitstokas sasniegto Dienvidāfrikas rekordu (29.12 sekundes). Van Vikas nākošais mērķis ir labot dalīto pasaules rekordu, kas šajā distancē pieder uzreiz divām peldētājām - austrālietei Sofijai Edingtonei un ķīnietei Žao Jingai un ir 27.67 sekundes.

"Tā kā pašlaik cīnos ar dažādiem savainojumiem, esmu ļoti apmierināta ar sasniegto rezultātu," peldētāja atzinusi portālam Swimming South Africa, "priekšsacīkšu peldējumos, kas notika no rīta, līdz Koventrijas rekordam man pietrūka tikai viena sekundes simtdaļa. Šīs sacensības un cīņa par ceļazīmi uz Pasaules čempionātu (FINA Pasaules čempionāts ūdenssporta veidos notiks Romā no 19. jūlija līdz otrajam augustam - aut.) patiešām ir ļoti aizraujoša."

Izmantotie resursi:
swimmingworldmagazine.com



Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-17 17:22, pirms 15 gadiem
Un ko tu te Latvijā ēd? Poļu ābolus?