Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ventspilnieki piedalījušies kāpšanas sacensībās Rīgā

Andrejs Siliņš

13. februārī Rīgā notika Latvijas čempionāta grūtajā kāpšanā jauniešiem 1. posms. Sacensībās piedalījās arī Ventspils kāpšanas sporta kluba pārstāvji Alisa Voroncova, Viktorija Mamula (trenere Jekaterina Rēna), Armands Arājs un Monika Martinso (treneris Eduards Rēns).

Šādā disciplīnā kluba audzēkņi piedalījās pirmo reizi. Vērtējumā punkti tika skaitīti par katru sasniegto aizķeri, un kopā bija jāveic trīs dažādas trases, viena pēc otras, bez atpūtas. Pirms tam mūsējie bija startējuši tikai ātrumkāpšanas sacensībās savā pilsētā, savā zālē, tāpēc uztraukums pirms starta bija liels.

Neskatoties uz visām grūtībām, ventspilnieki pirmo sacensību posmu aizvadījuši veiksmīgi. Alisa Voroncova savā vecuma grupā ar 116 punktiem negaidīti rīdziniekiem izcīnīja 2. vietu, labu rezultātu uzrādīja arī Viktorija Mamula iegūstot 70 punktus posma vērtējumā. Armands Arājs savā
vecuma grupā ar 76 punktiem ieguva 4. vietu. Pēc sacensībām mūsu treneriem pašiem izkāpjot sacensību trases tika atzīts, ka tās sanākušas patiešām grūtas, taču Ventspilī ir labāki treniņu apstākļi kāpšanas sportam kā Rīgā, un dalībniekiem ir visas iespējas uzlabot savus rezultātus.

Kopā Latvijas čempionātā jauniešiem paredzēti 6 sacensību posmi. Nākamais no tiem notiks martā. Atliek novēlēt veiksmi Ventspils jaunajiem sportistiem!

Ventspils kāpšanas sporta klubs aktīvi darbojas nedaudz mazāk kā gadu, taču ventspilnieki jau uzrāda labus rezultātus. Treniņi notiek jauniešu un arī pieaugušo grupās otrdienās un ceturtdienās ziemas sezonā sporta hallē „Pārventa”, vasaras sezonā uz Baltijā lielākās kāpšanas sienas pie sporta nama „Centrs”.

Informāciju sagatavoja
SIA „Olimpiskais centrs „Ventspils””
Sporta un mārketinga daļa
sadarbībā ar
Ventspils kāpšanas sporta klubu

     [+] [-]

, 2009-02-17 22:14, pirms 16 gadiem
es ar kadreiz kalnos kaapi..bet nu kur nu tas laiks jau..