Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Video: Notiks sporta diena bērniem un jauniešiem ar speciālām vajadzībām

Kristaps Zālītis
Piektdien, 16. novembrī Rīgas Olimpiskajā sporta centrā (Grostonas iela 6b) pulcēsies ap 150 bērni un jaunieši ar speciālām vajadzībām, lai piedalītos sporta pasākumā “Nāc un sporto sev par prieku!”. Pasākumā kopīgi sportos gan bērni un jaunieši no Rīgas, gan Latvijas pilsētām un novadiem.
Sporta pasākuma “Nāc un sporto sev par prieku!” mērķiem ir motivēt bērnus un jauniešus ar speciālām vajadzībām iesaistīties fiziskās aktivitātēs, sniedzot viņiem iespēju izjust sportisko garu un sacensību gaisotni, kā arī iespēju rast jaunus draugus. Sporta svētku dalībniekiem būs iespēja izmēģināt spēkus 30 individuālās sporta aktivitātēs, kam sekos arī komandu stafetes. Visas aktivitātes būs organizētas tā, lai ikviens varētu izmēģināt savus spēkus dažādu sporta veidu elementu veikšanā.
Vērtējums: