Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Dudņiks un Duņecs mēģinās noskaidrot, kurš stiprākais

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dudņiks un Duņecs mēģinās noskaidrot, kurš stiprākais
Aleksandrs Duņecs vs. Viktors Dudņiks

Rīt, viesnīcas „Reval hotel Latvija” telpās notiks organizācijas „WFCA Baltija” rīkotais profesionālo cīņu šovs „Fight Club-NEW STARS” pēc visnežēlīgākajiem noteikumiem - K-1 un MMA. Pēdējā vakara cīņā tiks noskaidrots, kurš kļūs par Latvijas čempionu - Dudņiks vai Duņecs.

Atšķirībā no citiem "WFCA Baltija" organizētajiem cīņu šoviem, šajā uz ringa kāps jaunās cīņu sporta zvaigznes (izņemot titula pretendentus), kuras profesionālā sportā aizvada tikai pirmo sezonu vai nu sportisti, kuriem „Fight club-NEW STARS” pasākums būs debija uz profesionālā ringa.

Paredzēts, ka uz viesnīcas „Reval Hotel Latvija” ringa kāps desmit cīkstoņu pāri. Viens duelis notiks pēc boksa, seši pēc K-1 un trīs pēc MMA (variants „cīņas bez noteikumiem”) noteikumiem.

Titula cīņā, kura risināsies pēc K-1 noteikumiem, savā starpā tiksies Aleksandrs Duņecs (Rīgas Rings) ar Viktoru Dudņiku (WFCA Latvija). Uz kārts tiks likta Latvijas čempiona josta svara kategorijā līdz 79,38 kg.

Par muzikālo izklaidi rūpēsies pazīstamais hip-hop mākslinieks Gacho. Savukārt konferansjē lomā iejutīsies Okartes reklāmas seja Reinis Ansons.

Pasākuma sākums 19.00. Biļetes var iegādāties visās Statoil uzpildes stacijās un "Biļešu serviss" (www.bilesuserviss.lv) kasēs. Ieejas cena 10 Ls.

Izmantotie resursi:
fightclub.lv

  -1 [+] [-]

, 2008-11-15 22:01, pirms 16 gadiem
neviena latvieša,žēl

  -2 [+] [-]

, 2008-11-15 23:15, pirms 16 gadiem
cerams, ka revalā nebūs rīt elektrības vai uz ielas notiks praids, ka šitie iekšā netiks vai kā savādāk, vai godmans izdos speciālu dekrētu par šo "sacensību" pārnešanu uz pitalovu vai patālāk

  +1 [+] [-]

, 2008-11-16 10:50, pirms 16 gadiem
tā kā ar duņecu mācijos vienā kursā tad varu pateikt ka Duņecs vismaz pārzin latviešu valodu un nav kaut kāds atmarozaks.