Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ziemas skriešanas sezonu Lattelecom Rīgas maratons 26.oktobrī atklās ar iedvesmas stāstiem un skrējienu

Aizsākot jaunu tradīciju, Lattelecom Rīgas maratons 26.oktobrī aicina visus skrējējus pievienoties uz ziemas sezonas atklāšanas skrējienu un iedvesmas stāstiem adidas skriešanas skolā. adidas skriešanas skola notiek jau trešo gadu, piedāvājot Lattelecom Rīgas maratona dalībniekiem iespēju apgūt praktiskas zināšanas un saņemt konsultācijas par gatavošanos garo distanču veikšanai.

Katru gadu saņemot pozitīvās dalībnieku atsauksmes, adidas skriešanas skolas programma un darbība tiek paplašināta. Skriešanas skolas galvenā ideja ir ne tikai informēt un izglītot, bet arī radīt piemērotu platformu dalīties ar saviem stāstiem un pieredzi – gan profesionāļiem, gan treneriem, gan skrējējiem ar visdažādāko pieredzi. adidas skriešanas skolas ietvaros pieredzes apmaiņa tiek veidota pēc principa "Skrējējs skrējējam". Skolas mācību process notiek gan klātienē tiekoties ar treneriem un konsultantiem "Skriešanas Darbnīcās", gan arī neklātienē izmantojot skolas konsultantu sagatavotos treniņu plānus, treniņu materiālus (video padomi, skriešanas treniņu plāni).

26.oktobrī ar saviem ziemas iedvesmas stāstiem klātienē un neklātienē dalīsies Latvijas rekordisti maratonā Jeļena Prokopčuka, Valērijs Žolnerovičs un viņu treneris Aleksandrs Prokopčuks, slavenākās Igaunijas skrējējas trīnītes Liina un Leila Luikas (jeb "Trio to Rio"), pasaules un Eiropas čempions daudzcīņā, pieredzējušais skriešanas treneris Romāns Melderis, pusmaratonists un stand-up komiķis Jānis Skutelis, maratonists un TV personība Ģirts Timrots, maratoniste un fitnesa trenere Zanda Zariņa, arī Lattelecom Rīgas maratona organizatoru komandas vadītājs Aigars Nords un vēl citi draugi, treneri un iedvesmotāji.

Ikvienam būs iespēja iepazīties ar adidas skriešanas apģērba piedāvājumu un kā jau ierasts saņemt piemērotāko ziemas skriešanas apavu un apģērba konsultācijas.

Pasākuma sākums plkst. 11:00 un plānotais noslēgums 15:00.

Ziemas sezonas atklāšanas skrējiens

Pēc iedvesmas stāstiem ikvienam būs iespēja piedalīties ziemas sezonas atklāšanas skrējienā. Starts un finišs "Arēnā Rīga" lielajā zālē – tieši tā siltumā, ar mūziku un iespēju pārģērbties.

Trase "Arēnas Rīga" apkaimē, katra apļa garums ~2,5km un pa vidu tiem – iespēja izmest "goda apli" caur "Arēnu Rīga". Apļu skaitu varat izvēlēties paši pēc garastāvokļa un laika apstākļiem. Noslēgumā ūdens no Vichy un karsta tēja un, ja pietiek vēl spēka, dejas ar DJ Tomu Grēviņu.

Dalība Lattelecom Rīgas maratona adidas skriešanas skolā un trenera konsultācijas, kā jau ierasts ir bez maksas. Interese par pasākumu ir ļoti liela un jau pieteikušies 600 dalībnieku. Pasākuma dalībnieku limits ir 1 000 dalībnieku. Pieteikšanās pasākumam Lattelecom Rīgas maratona oficiālajā mājas lapā Lattelecom Rīgas maratons