Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Valmierā apstiprina sporta attīstības padomi

Jānis Pārums

Ceturtdien, 15.oktobrī Valmieras pilsētas pašvaldības dome apstiprināja Valmieras Sporta attīstības padomes sastāvu un tās nolikumu.

Sporta attīstības padomes sastāvā strādās Valmieras pilsētas pašvaldības domes deputāte, izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Ieva Stiģe, Valmieras pilsētas pašvaldības izpilddirektora vietnieks Aigars Vītols, Valmieras Izglītības pārvaldes speciālists jaunatnes un sporta lietās Toms Upners, Vidzemes Olimpiskā centra direktors Artis Jansons, Valmieras Bērnu sporta skolas direktore Līga Dzene, AS „Swedbank” Vidzemes filiāļu tīkla direktore vadītāja Inese Vīksna, kā arī Valmieras pilsētas pašvaldības domes deputāts Ivo Lakučs.

Valmieras Sporta attīstības padome ir konsultatīva un koordinējoša Valmieras pilsētas pašvaldības padomdevēja institūcija, kas ir arī visu Valmieras pilsētas sporta organizāciju un biedrību interešu tiešais pārstāvis.

Tās galvenie uzdevumi ir aktualizēt, analizēt un risināt Valmieras pilsētas sporta dzīves jautājumus, izstrādāt un pilnveidot Valmieras pilsētas sporta attīstības programmu un sekot līdzi programmas realizācijas gaitai, izskatīt un lemt par finansējumu Valmieras pilsētas sporta pasākumiem un Valmieras pilsētas sporta organizāciju finansējuma pieprasījumiem, kurus sporta organizācijas iesniedz Valmieras pilsētas pašvaldībā atbilstoši nolikumam „Par kārtību, kādā tiek iesniegti un izskatīti pieteikumi Valmieras pilsētas pašvaldības finansējuma saņemšanai sporta atbalstam”, izskatīt juridisku un fizisku personu iesniegumus par finansiālu atbalstu Valmieras pilsētas sportistu treniņu procesa papildus nodrošināšanai un dalībai sacensībās, izvērtēt un apstiprināt laureātus pašvaldības apbalvojumu sporta jomā saņemšanai, izskatīt un apstiprināt Valmieras pilsētas sporta organizāciju iesniegto sacensību gada kalendāru. Sporta attīstības padome Valmierā izveidota 2004.gada februārī.

Doma arī apstiprināja nolikumu par kārtību, kādā tiek iesniegti un izskatīti pieteikumi Valmieras pilsētas pašvaldības finansējuma saņemšanai sporta atbalstam.

Tas nosaka, ka pieprasījumus Valmieras pilsētas pašvaldības budžeta līdzekļiem sporta atbalstam var iesniegt reģistrēti Valmieras pilsētas sporta klubi, sabiedriskas organizācijas un Valmieras pilsētas iedzīvotāji. Iesniedzējs adresē motivētu rakstisku iesniegumu Valmieras sporta attīstības padomei, to iesniedzot Valmieras pilsētas pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā Lāčplēša ielā 2, Valmierā, ne vēlāk kā līdz kārtējā gada 30.oktobrim par nākamam gadam nepieciešamo finansiālo atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
Inese Kazuša, Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-15 18:09, pirms 15 gadiem
Futbolam vajadzētu pievērs lielāku uzmanību.

  +2 [+] [-]

, 2009-10-15 18:24, pirms 15 gadiem
picamen2 rakstīja: Futbolam vajadzētu pievērs lielāku uzmanību.
par futbolu grūti ko teikt,bet peldēšanai gan vajadzētu!

     [+] [-]

, 2009-10-15 20:27, pirms 15 gadiem
Lielāku atbalsu pieškir basketbolam un vieglatlētikai.

     [+] [-]

, 2009-10-15 22:19, pirms 15 gadiem
picamen2 rakstīja: Futbolam vajadzētu pievērs lielāku uzmanību.
amatieru līmenī,noteikti!