Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Skeitborda sacensībām Latvijā – 25!

Par godu 25.gadiem kopš Latvijā notika pirmās skeitborda sacensības Slokas skeitparkā notika pasākums "Rula" pret "Ripo". Dalībnieki tajā tika aicināti piedalīties ar "Rula", "Ripo" un citiem agrāko gadu skeitiem.

Sacensības notika vairākās disciplīnās. Laika apstākļu dēļ sacensības strītstailā tika nomainītas pret "Game of skate".

Uz pasākumu bija ieradušies gan Jūrmalas jaunie skeitbordisti gan dalībnieki no Liepājas, Rīgas, Cēsīm, Ugāles. Ar "Rulas" un "Ripo" dēļiem braucēju bija krietni vairāk nekā pašu skrituļdēļu.

Pēc sacensībām dalībnieki skatījās seno dienu fotogrāfijas, video un citus materiālus, cepa gaļu, ēda torti un izklaidējās. Pasākumā apbalvoti tika skeitborda veterāni.
Latvijas skeitbordistiem šī ir bijusi ļoti veiksmīga sezona. Dažāda mēroga panākumus guvuši gan pieredzējuši braucēji, gan jaunie talanti. Novembrī Latvijas Skeitborda federācija rīkos sezonas noslēguma pasākumu, kurā godinās labākos braucējus, trenerus un sacensību rīkotājus.

Rezultāti:

Game of Skate
1.Edijs Aizstrauts
2.Emīls Šenbergs
3.Dāvis Šenbergs

Rampa
1.Egons Avots
2.Fricis Štrauss
3.Mārcis Ruiķis

Slaloms
1.Gustavs Gailītis
2.Didzi Jasukaitis
3.Ainārs Jermačenko

Augstlēkšana
1.Edžus Konošonoks
2.Juris Grundulis
3.Māris Lukašēvics

"Rula un Ripo" sacensības
1.Gustavs Gailītis
2.Marks Kiseļovs
3.Gints Gailītis

Informāciju sagatavoja:
Gints Gailītis