Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Home Run Derby" uzvar Morno

"Home Run Derby" uzvar Morno
Džastins Morno.
Foto - AFP

Augstāko Beisbola Līgu (MLB) Zvaigžņu spēles ietvaros notikušajās "Home Run Derby" sacensību finālā uzvarēja Džastins Morno (Minesotas "Twins"), par spīti tam, ka jau pirmajā kārtā jaunu sacensību rekordu (28 sitieni) uzstādīja viens no viņa sāncenšiem - Džošs Hamiltons.

Pirmajā sacensību kārtā fenomenālu rezultātu sasniedza MLB līgas otrgadnieks Džošs Hamiltons no Teksasas "Rangers", ārpus laukumaa raidot 28 no 38 bumbiņām, tajā skaitā 13 pēc kārtas ("Home Run Derby" spēlētājs beidz dalību kārtā, kad viņš desmit reizes nav spējis gūt "home run"). Līdz šim pārliecinoši labākais rezultāts "Home Run Derby" bija piederējis tagad "Yankees" pārstāvošajam Bobijam Abreu - 24 veiksmīgi sitieni. Pārējie Hamiltona sāncenši neviens netika pat pāri 10 punktiem... Līdz ar to bija skaidrs, ka Hamiltons visdrīzāk jau ir garantējis sev vietu sacensību finālā, kur iekļūst divi sportisti ar labāko kopējo rezultāu pirmajās divās kārtās.

Pusfinālā Teksasas pirmās bāzes spēlētājs, saprotams, nespēja atkārtot pirmās kārtas izcilo rezultātu, tomēr, kā jau varēja gaidīt, no pārējiem trim sāncenšiem - Džastina Morno, Lensa Berkmana un Raiena Brauna daudz neatpalika un pārliecinoši iekļuva finālā. Par otro vietu cīņa bija sīvāka, taču veiksmīgākais izrādījās Morno, kurš guva deviņus punktus un summā apsteidza abus sāncenšus par trim punktiem.

Finālā tomēr Hamiltonam nācās atzīt pieredzējušākā Morno pārākumu. "Rangers" spēlētājs atsita piecas bumbiņas, kamēr Hamiltons tikai trīs. Neraugoties uz to, Morno pēc sacensībām intervijā atzina, ka Hamiltona rekordu atcerēsies daudz ilgāk kā viņa uzvaru.

"MLB Home Run Derby 2008".
Rezultāti.

SportistsKomanda1.kārtaPusfināls FinālsKopā
Džastins Morno Minesotas "Twins" 89522
Džošs Hamiltons Teksasas "Rangers"284335
Lenss Berkmans Hjūstonas "Astros"8614
Raiens Brauns Milvoki "Brewers" 7714
Dens Ugla Floridas "Marlins"66
Gredijs Saizmors Klīvlendas "Indians"66
Čeiss Atlijs Filadelfijas "Phillies"55
Evans Longorija Tampabejas "Rays"33

Izmantotie resursi:
mlb.com

     [+] [-]

, 2008-07-15 20:38, pirms 16 gadiem
Njā var teikt, ka Hamiltons skaisti paspīdēja, bet Monro uzvarēja

Šonakt ALL-Star geims