Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunie paukotāji PČ šoreiz bez īpašiem panākumiem

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Latvijas jaunie paukotāji PČ šoreiz bez īpašiem panākumiem
Andris Jahimovičs (otrais no kreisās)
Foto: paukosana.lv

Latvijas paukotāji atgriezušies no kadetu (U17) un junioru (U20) pasaules čempionāta, kas aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās Bulgārijas pilsētā Plovdivā. Pagājušā gada kadetu pasaules vicečempions un Daugavpils labākais sportists Andris Jahimovičs (1996) šogad ne visai sekmīgi debitējis junioru līmenī.

Kadetu paukošanā ar špagu Jana Vilcāne finišēja 97. pozīcijā. Kadetu paukošanā ar floreti Iļja Demba ieņēma 82. vietu, Vitālijs Kuceba izcīnīja 24. vietu, bet Renārs Blūmentāls tika līdz 21. pakāpienam.

Junioru paukošanā ar špagu Andris Jahimovičs ierindojās vien 110. vietā. Junioru paukošana ar floreti Renārs Blūmentāls ieņēma 60. vietu, Iļja Sitovs ierindojās 84. pozīcijā, bet Lukass Teteris palika 92. vietā.

Jāatzīmē milzīgais dalībnieku skaits, piemēram, Vilcāne bija viena no 113 dalībiecēm, bet Jahimovičs sacentās starp 167 dalībniekiem.

Kā jau ziņots, 2013. gadā Jahimovičs izcīnīja sudraba medaļu kadetu pasaules čempionātā, tika atzīts par Daugavpils labāko sportistu un saņēma arī naudas balvu no valsts 2160 latu apmērā.

Izmantotie resursi:
www.paukosana.lv