Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vrubļevskis apmeklēs Polijas Olimpiskās komitejas prezidenta bēres

Andrejs Siliņš

Vrubļevskis apmeklēs Polijas Olimpiskās komitejas prezidenta bēres
Pjotrs Nurovskis

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Aldons Vrubļevskis pirmdien – 19.aprīlī, piedalīsies Polijas Olimpiskās komitejas prezidenta Pjotra Nurovska bērēs Varšavā.

LOK prezidents pēc 10.aprīlī notikušās lidmašīnas katastrofas, kurā bojā gāja Polijas prezidents Lehs Kačiņskis un augstas Polijas valsts amatpersonas, tai skaitā arī Polijas Olimpiskās komitejas prezidents, nosūtīja Polijas Olimpiskajai komitejai līdzjūtību, kurā visas Latvijas Olimpiskās saimes vārdā izsaka visdziļāko līdzjūtību Polijas tautai sakarā ar traģisko zaudējumu.

„Mēs sērojam ar jums, jo tas, kas noticis, vairs nevar tikt vērsts par labu. Taču esmu pārliecināts, ka Pjotrs, kuru man bija tas gods saukt par draugu, vēlētos, lai mēs dodamies tālāk, jo vienīgais veids kā cilvēks var iemantot nemirstību, ir palikt pēcteču atmiņās. Tādēļ vēlu jums būt stipriem šai posta dienā, jo tie, kas zaudējuši savas dzīvības, mūžam paliks mūsu sirdīs”, teikts Vrubļevska nosūtītajā līdzjūtībā .

Informāciju sagatavoja
LOK sabiedrisko attiecību speciāliste
Ilze Āķe – Vīksne

  +5 [+] [-]

, 2010-04-15 14:51, pirms 14 gadiem
Komentārus varētu arī slēgt. Kāds vēl sāks runāt, vai tam ir jātērē valsts nauda u. tml.
Līdzjūtība Polijai!..