Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Maija sākumā notiks jātnieku sporta sacensības

Jānis Pārums

3. un 4. maijā Liepājas rajonā, Grobiņā, "Priedulājos" notiks jātnieku sporta sezonas atklāšana - sacensības "BFSC Kauss", portālu eSports.lv informēja sacensību organizatori.

Paralēli sacensībām visas dienas garumā brīvā dabā norisināsies bezmaksas atpūtas un izklaides pasākumi visai ģimenei.

„BFSC Kauss” ir jātnieku sporta sacensības, kas iekļautas Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) ieskaites sacensību sarakstā. Sacensību sākums 3. maijā plkst. 10:00 un 4. maijā – plkst. 9:00.

Sacensībās iekļauti 11 maršruti dažādās kategorijās, seši no tiem pirmajā un pieci – otrajā sacensību dienā. Kopējais sacensību balvu fonds ir 8540 Ls apmērā. Plašāka informācija un pilns kategoriju uzskaitījums sportistiem pieejams Latvijas Jātnieku federācijas mājas lapā ljf.lv.

Sacensības notiek ar SIA „Baltic Farm Supply Center” (SIA „BFSC”) atbalstu. SIA „BFSC” jau desmit gadus strādā lauksaimniecības tehnikas pārdošanas un apkalpošanas jomā un uzņēmums ir arī ilggadējs jātnieku sporta atbalstītājs.

„Mēs un mūsu ģimenes locekļi paši esam jāšanas sportisti aktīvisti,” stāsta Ojārs Petrevics, SIA „BFSC” valdes priekšsēdētājs: „Mēs iestājamies par aktīvu atpūtu, kas stiprina ģimenes saites un vērtības, tādēļ vēlējāmies sacensību ietvaros sarīkot svētkus visai ģimenei. Pasākuma laikā piedāvāsim aktivitātes un izklaides iespējas katram ģimenes loceklim – bērniem, jauniešiem un viņu vecākiem”.

„BFSC Kauss” bezmaksas izklaides un atpūtas programma ikvienam: vēl neredzēti brīvdabas cirka priekšnesumi ar klauniem, žonglieriem, akrobātiem un dzīvniekiem. Aktīvākie pasākuma apmeklētāji varēs paši iesaistīties atrakcijās un rādīt savu sportisko sniegumu uz rodeo buļļa un milzu šautriņu mešanas sacensībās. Savukārt tehnikas cienītāji aicināti piedalīties radio vadāmas tehnikas atrakcijās.

Visas dienas garumā darbosies arī piepūšamās atrakcijas un amatnieku tirdziņš, kurā varēs aplūkot un iegādāties vietējo amatnieku darinājumus.
Pauzēs starp sacensībām notiks intervijas ar sportistiem – iepriekšējā maršruta labākā snieguma uzrādītājiem.

Skatītājiem ieeja „BFSC Kauss” pasākumā un dalība visās aktivitātēs – bez maksas.

Kontaktinformācija:
Agnese Ruberte, "BFSC Kauss" mediju koordinatore