Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies 15. BOCCIO čempionāts

Jānis Celmiņš

Noslēdzies 15. BOCCIO čempionāts
Foto: Latvijas Paralimpiskā komiteja

13. martā Ozolnieku sporta centrā Jelgavas rajonā notika 15. Latvijas Bērnu un jauniešu invalīdu sporta federācijas organizētais (Boccio) čempionāts, kurā piedalījās reģionālo sacensību uzvarētāji.

Par čempionu titulu sacentās komandas no Saldus, Liepājas, Valmieras, Rudzātiem, Cēsīm, Krāslavas, Baldones un Tukuma. Bērnu un jauniešu ar kustību traucējumiem grupā 1.vietu izcīnīja bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām klubiņš „Pasaulīte” no Liepājas” (trenere Arta Salmiņa), 2.vietā bija Cēsu sporta skolas bērnu un jauniešu invalīdu nodaļa (trenere Inese Rudzīte) un 3.vieta tika Krāslavas bērnu un jauniešu centra bērnu ar īpašām vajadzībām grupa „Saulessvece” (trenere Žanna Garbrēdere).

Grupā bērniem un jauniešiem ar garīgās attīstības traucējumiem par čempioniem kļuva Bērnu sociālās aprūpes centra „Baldone” komanda (trenere Ilga Karole), 2. vieta bija Saldus bērnu un jauniešu centram „Cerībiņa” (trenere Tatjana Barone) un 3.vieta Rudzātu speciālās internātspamatskolas komandai (Zanda Spūle-Vilcāne).

Individuālo spelētāju grupā riteņkrēslos visas godalgotās vietas tika tukumniekiem - 1.vieta Margitai Kanopkai, 2.vieta Artim Kalnciemam un 3.vieta Egilam Puķem.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Paralimpiskā komiteja