Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Radio "NABA" aicina nūjot 19. aprīlī Uzvaras parkā

Jānis Pārums

Svētdien, 19. aprīlī Rīgā (Uzvaras parkā), Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA) sadarbībā ar Radio NABA un "Reebok" aicina ikvienu interesentu piedalīties nūjošanas pasākumā. Dalība pasākumā un inventāra noma (pret personu apliecinošu dokumentu) bezmaksas.

Pasākuma sākums paredzēts plkst. 13.00 Uzvaras parkā (Uzvaras bulvārī 15, pie slēpju un skrituļslidu nomas mājiņas), kad notiks reģistrēšanās un nūju izsniegšana. Pasākuma laikā jebkurš varēs izmēģināt un apgūt nūjošanu instruktoru vadībā. Noslēgumā notiks "Reebok" un "Exel" aksesuāru un nūjošanas piederumu izloze, savukārt Radio NABA raidījums "Procedūru Kabinets" pasniegs savas speciālbalvas atraktīvākajiem nūjotājiem.

Kopā ar visiem pasākuma dalībniekiem, nūjos arī dziedātāja Elizabete Zagorska, diriģents Ints Teterovskis un vokālais pedagogs Artūrs Mangulis.

Papildus nūjošanas apmācībai, pasākuma laikā notiks arī jauna fizisko aktivitāšu veida "Gymstick" paraugdemonstrējumi.

Nūjošana (Nordic Walking) ir pastaiga ar īpaši izstrādātām nūjām, kas palīdz nostiprināt un attīstīt dažādas muskuļu grupas. Šis sporta veids radies 80. gadu sākumā Somijā, un tagad ir plaši pazīstams visā pasaulē. Nūjošana ir vienkāršs, visiem pieejams un efektīvs veids, kā nodarboties ar fiziskajām aktivitātēm, kas neprasa ne lielus finansiālos līdzekļus, ne īpašu fizisko sagatavotību, ne milzīgu laika patēriņu. Turklāt šī aktivitāte ir lieliska alternatīva, kā pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem, uzlabot savu veselību un atslābināties no ikdienas stresa.

Tāpat kā pagājušajā gadā, LTSA arī šogad organizēs nūjošanas pasākumus daudzās Latvijas vietās, tuvākie pasākumi notiks 9. maijā Ogrē un 16. maijā Koknesē.

Informāciju sagatavoja:
Katrīna Gorbatenkova, Latvijas Tautas sporta asociācijas projektu vadītāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-14 20:03, pirms 15 gadiem
Ja vien tas nesauktos tik šausmīgi. Nūjošana.

  +3 [+] [-]

, 2009-04-14 21:11, pirms 15 gadiem
Ejiet un piedalieties, tas nav nekāds skandināvu pensionāru sports, nujošana ir viens no veselībai vislabākajiem, ja ne vislabākais sporta veids, it sevišķi labs sirdij, bet kā mēs zināt, tad sirds slimības Latvijā ir topā. Karoč - nost ar aizspriedumiem un aiziet nūjot.

  +2 [+] [-]

, 2009-04-14 21:40, pirms 15 gadiem
Ja pārcelsiet uz 9. maiju - būšu klāt kā likts.

  -1 [+] [-]

, 2009-04-16 17:26, pirms 15 gadiem
Ja gribi izskatīties pēc jefiņa nūjošana ir tieši tas, kas Tev ir vajadzīgs!

     [+] [-]

, 2011-06-11 01:39, pirms 13 gadiem
interesanti lasīt šos komentārus pēc laika - vārds "nūjošana" nu jau skan pierasti