Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Paukotājs Kuceba devītais, Teteris 13. vietā starp 94

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Paukotājs Kuceba devītais, Teteris 13. vietā starp 94
Lūkass Teteris
Foto: Gints Ivuškāns/f64

Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā notikušajās "U23 European Circuit" sacensībās Latvijas paukotājis Vitālijs Kuceba ierindojās devītajā vietā, kamēr Lūkass Teteris bija 13. pozīcijā 94 sportistu konkurencē.

Sākotnēji paukotāji bija sadalīti 14 grupās, lai noteiktu izslēgšanas maču kārtību. Vitālijs Kuceba uzvarēja pirmajā grupā, izcīnot sešus panākumus un nepiedzīvojot nevienu neveiksmi. Lūkass Teteris cīnījās desmitajā grupā un ieņēma otro vietu, piekāpjoties tikai mājiniekam Balintam Matjašam.

Abi Latvijas paukotāji kvalificējās nākamajai kārtai, Kucebam tiekot izsētam ar ceturto, bet Teterim – ar 34. numuru. Kuceba zaudējumu piedzīvoja 1/8 finālā, piekāpjoties ungāram Gāboram Nemetam, kurš bija izsēts ar 20. numuru. Tādējādi kopvērtējumā Kuceba ieņēma devīto vietu.

Arī Teteris zaudēja 1/8 finālā, piekāpjoties Mario Langeram no Austrijas, kurš bija izsēts ar 18. numuru. Teteris beigās ierindojās 13. vietā 94 paukotāju konkurencē. Langers bija astotais, bet Nemets, kurš pieveica Kucebu, tika pie dalītas trešās pozīcijas.

Izmantotie resursi:
Home | European Fencing Confederation