Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Grāvīša vietā Žīdens

Andrejs Siliņš

Grāvīša vietā Žīdens
Jānis Žīdens (pa labi)
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) rektora krēslā Uldi Grāvīti, kuram beidzies pilnvaru laiks, nākamgad nomainīs Jānis Žīdens. kurš akadēmijā vadījis Studiju daļu, kā arī darbojās Latvijas Handbola federācijas valdē, vēsta laikraksts "Latvijas Avīze".

"Saeimas Sporta apakškomisijas deputātiem izklāstot savu redzējumu LSPA nākotnē, rektora amatā uz turpmākajiem pieciem gadiem ievēlētais Jānis Žīdens par prioritāti nosauca zinātnisko darbu un augstskolas piedāvāto studiju programmu paplašināšanu," raksta laikraksts.

"Paredzēts ar laiku LSPA radīt jaunas fakultātes, kas sagatavotu studentus gan fizioterapijas, gan vadības specialitātēs. Žīdena izstrādātās akadēmijas attīstības programmas uzdevums ir nodrošināt starptautiski atzītas kvalitatīvas studijas, attīstīt inovatīvo pētniecību sporta zinātnē un jaunāko zinātnes sasniegumu ieviešanu mācību procesā. Tāpat ir iecere nākotnē LSPA iegūt Sporta universitātes statusu, kas celtu augstskolas prestižu un palielinātu finanšu piesaistes iespējas," izlasāms "Latvijas Avīzē".

Izmantotie resursi:
Latvijas Avīze

     [+] [-]

, 2008-11-15 12:42, pirms 16 gadiem
lai celtu prestižu sākumā kaut kas jādara ar pašu LSPA ēku infrastruktūra, inventārs kādā stāvoklī??? Padomju laiki sen jau aiz muguras, tikai ne LSPA Prieks, ka vismaz pie vadības nāk jaunāki, ambiciozāki cilvēki...