Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ogrēnieši piedalās Eiropā lielākajā peintbola turnīrā

Krišs Upenieks

Ogrēnieši piedalās Eiropā lielākajā peintbola turnīrā
Ogre Moto-Ski
Publicitātes foto

"The Millennium Series" Eiropā lielākais peintbola turnīrs. Tiek organizēts katru gadu 4 posmos. Cīņa notiek starp komandām no visas pasaules 5 divīzijās - CPL, SPL1, SPL2, OD1, OD2, OD3. Lai varētu spēlēt spēcīgākajā divīzijā komandai jāsāk ar OD3 un katru gadu cīnoties par top vietām kopvērtējumā iegūst tiesības startēt augstākā divīzijā, tā sakot, jāizcīna ceļš uz augšu. Šis turnīrs katru gadu pulcē vairāk kā 250 komandas no visas pasaules.

No 3.- 5. jūlijam Lielbritānijā, Basildonā (United Kingdom, Basildon) norisinājās The Millennium Series 3. posms. Šajā posmā dalību ņēma arī peintbola komanda no Ogres novada - Ogre Moto-Ski, cīnoties OD3 divīzijā, iegūstot 2.vietu 12 komandu konkurencē no Vācijas, Lielbritānijas, Francijas, Itālijas un Portugāles komandām.

Spēles formāts - spēles ilgums 8 minūtes, spēle ilgst līdz kādas komandas 2 uzvarām. Apakšgrupu spēlēs, Moto-Ski komanda parādīja labu sniegumu (no 5 spēlēm 3 uzvaras) un ar cīņās sparu iekļūstot tālāk pusfinālos, kur bija jāstājas pretī Vācijas komandai - Berlin Damage. Vācijas komanda tika pārspēta ar rezultātu 2:1. Finālā bija jātiekas ar komandu no Itālijas Gladiatori Unicusano (kuri arī pašlaik ir OD3 kopvērtējuma līderi). Ar šo komandu mēs tikāmies jau apakšgrupas izspēlē, kur ar rezultātu 1:2 sīvā cīņā zaudējām. Un finālu izspēlē rezultāts tāds pats 1:2. Jāpiebilst, ka šajā komandā spēlē pieredzes bagātāki spēlētāji arī no Amerikas un citu nāciju pārstāvji.

Kopumā rezultāts ļoti labs, domājams, ka rezultāts varētu būt bijis vēl labāks, jo pēc 1 dienas komandas kapteinis guva ceļa traumu, kas liedza pilnvērtīgi spēlēt, kā rezultātā tika veiktas krasas izmaiņas un komanda negāja laukumā spēcīgākajā sastāvā. Velkot visam kopsaucēju, goda pjedestāla augstākais pakāpiens ir reāls un sasniedzams. Tātad fināla rezultāts, 4. vieta S. F. Damaiense Lisboa no Portugāles, 3.vieta Berlin Damage no Vācijas, 2. vieta Ogre Moto-Ski no Latvijas un 1. vieta Gladiatori Unicusan no Itālijas.

Sīkāka informācija par turnīru: The Millennium Series 2015: European Paintball...

Informāciju sagatavoja:
Toms Piternieks