Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Akmenim pietrūkst, lai uzreiz kvalificētos Eiropas čempionāta finālam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Akmenim pietrūkst, lai uzreiz kvalificētos Eiropas čempionāta finālam
Roberts Akmens. Foto: Olimpiade.lv

LETA. Latvijas sportists Roberts Akmens ceturtdien Ungārijā par trīs sekundes tūkstošdaļām atpalika, lai kvalificētos Eiropas čempionāta smaiļošanā A finālam, taču viņam būs iespēja to sasniegt caur pusfinālu.

200 metru distances priekšsacīkstēs Akmens finišēja 35,277 sekundēs un ieņēma ceturto vietu, no pirmā trijnieka, kas nodrošināja dalību A finālā, atpaliekot 0,003 sekundes. No 18 dalībniekiem Akmenim bija septītais labākais rezultāts.

Piektdien pusfinālā deviņi sportisti cīnīsies par trīs atlikušajām vietām A finālā.

Tuvu iekļūšanai A finālā bija arī smaiļotāji Aldis Vilde/Aleksejs Rumjancevs, kuri 200 metros divniekiem finišēja ceturtie, labāko trijniekam zaudējot divas sekundes simtdaļas. Šajā un 500 metru distancē viņiem būs iespēja piedalīties pusfinālā, tāpat kā Akmenim 500 metros, Madarai Aldiņai 200 un 500 metros, kā arī kanoe airētājam Robertam Lagzdiņam 1000 metros.

Eiropas čempionāts kanoe airēšanas un smaiļošanas sprintā norisināsies līdz svētdienai. Tajā nenotiek cīņa par kvotām dalībai Parīzes olimpiskajām spēlēm, kurām nav kvalificējies neviens no latviešu smaiļotājiem vai kanoistiem.

     [+] [-]

, 2024-06-13 20:29, pirms nedēļas
Kkā neiet vasaras renei