Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Nike" atraduši skeiterus

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

"Nike" atraduši skeiterus
Toms Trigubs un Jānis Kuzmins

Noslēdzies konkurss "Nike meklē skeiteri". To rīkoja Latvijas Skeitborda federācija kopā ar "Nike" oficiālajiem izplatītājiem Latvijā SIA "Vivasport".

Konkursa mērķis bija atrast talantīgu skeitbordistu, kuru turpmāk atbalstīts „Nike” un Latvijas Skeitborda federācija. Konkursā trīs kārtās piedalījās dažādas meistarības pakāpes un vecuma skeiteri, kuri nākotnē vēlējās sadarboties ar „Nike”. Sporta preču firma „Nike” visai neilgi ir pievērsusies ekstrēmajiem sporta veidiem, bet pasaulē tā atbalsta daudzus talantīgus un perspektīvus sportistus.

Tagad viņiem pievienosies pasaules čempions skeitborda slalomā Jānis Kuzmins no Olaines un ventspilnieks Toms Trigubs. Jānis par savu mērķi šogad ir uzstādījis noturēt Eiropas un pasaules čempiona titulus, bet Toms piedalīties kādā nometnē braukšanā pa rampu un pilnveidot sevi arī strītstailā.

     [+] [-]

, 2008-05-13 11:58, pirms 16 gadiem
SUPER!!!