Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Džudisti čempionātu noslēdz ar zaudējumiem

Jānis Pārums

Eiropas čempionātā džudo pēdējā sacensību diena neveiksmīga bijusi mūsu pārstāvjiem - zaudējumus piedzīvoja gan Jevgeņijs Borodavko, kurš startē svarā līdz 90 kilogramiem, gan Vladimirs Osnačs (līdz 100kg).

Pirmā kārta Borodavko bija brīva, bet otrajā viņš atzina spāņa Dāvida Alazaras pārākumu. Pēc tam Latvijas džudists turpināja sacensības gandarījuma turnīrā, taču jau pirmajā cīņā piedzīvoja zaudējumu pret itāli Roberto Meloni un no cīņas par godalgām izstājās.

Svara kategorijā līdz 100 kilogramiem jau pēc pirmās cīņas sacensības beidza Vladimirs Osančs – viņš zaudēja krievam Aslanam Unaškotlovam un izstājās no sacensībām. Taču neskatoties uz neveiksmi, iespējams, Borodavko iegūs olimpisko ceļazīmi, portālu eSports.lv informēja Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) sporta un zinātnes nodaļas vadītāja Marita Vilciņa.

Līdz ar to Eiropas čempionāts Latvijas džudistiem ir beidzies. Augstāko vietu no mūsējiem izcīnīja Konstantīns Ovčiņņikovs, kurš svarā līdz 81 kilogramiem ieņēma 5. vietu, bet Deniss Kozlovs, kurš startē svara kategorijā līdz 66 kilogramiem izcīnīja 9. vietu.

Pārējie Latvijas džudisti labāko desmitniekā neiekļuva, tostarp Vsevolods Zeļonijs, taču pateicoties labvēlīgiem iznākumiem citās cīņās viņš ieguva ceļazīmi uz Pekinas olimpiskajām spēlēm.

Izmantotie resursi:
judo-world.net

     [+] [-]

, 2008-04-13 15:38, pirms 16 gadiem
Roberto Meloni?????vinsh jau tik dziedaat pa pusei maak