Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"CA Championship" vadībā pēc otrās dienas Mikelsons

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"CA Championship" vadībā pēc otrās dienas Mikelsons
Fils Mikelsons
Foto: Getty Images

"CA Championship" turnīrā izspēlēta otrā spēļu diena, pēc kuras vadībā izvirzījies amerikānis Fils Mikelsons, no viņa par pāris sitieniem atpaliek viņa tautietis Niks Vatnijs. Vēl divi golferi Mikelsonam zaudē trīs sitienus.

Pēc sacensību pirmās dienas Doralā (Floridas štatā) "Doral Golf Resort & Spa" golfa klubā notiekošā "CA Championship" turnīra vadībā ar -6 atradās četri golferi: indietis Džīvs Milka Sings, DĀR pārstāvis Retīfs Gūsens, taizemietis Prajads Marksajengs un amerikānis Fils Mikelsons.

Lielāko šīs dienas daļu vadību saglabāja Marksajengs, taču slikti veiktā pēdējā 18. bedrīte, kuru Marksajengs izspēlēja ar septiņiem sitieniem (trīs virs pāra) lika Taizemes pārstāvim zaudēt līderpozīciju, atkrītot uz dalītu 5.vietu. Jāteic, ka 18.bedrīte lielākajai daļai golferu radīja galvassāpes, tikai diviem golferiem - ziemeļīram Rorijam Makilrojam un zviedram Robertam Karlsonam šodien izdevās 18.bedrītē sasniegt birdie jeb vienu sitienu zem pāra. No vakardienas līderiem vispārliecinošāk nostartēja Mikelsons, kurš šodien 18 bedrītes veica ar 66 sitieniem, kas ir seši sitieni zem pāra, izvirzoties pirmajā vietā, kas tika nosargāta, beidzoties sacensību otrajai dienai.

Par diviem sitieniem no Mikelsona atpaliek cits amerikānis Niks Vatnijs. Dienas iespaidīgākais lēciens padevās amerikānim Kenijam Perijam, kurš pēc vakardienas atradās dalītā 27.vietā, taču šodien 18 bedrītes veica ar 64 sitieniem (astoņi sitieni zem pāra) un pakāpās uz dalītu 3.vietu kopvērtējumā, no Mikelsona atpaliekot par trim sitieniem. Vēl vienam golferim šodien izdevās -8. 64 sitienus iespēja arī spānis Alvaro Kiross, viņam pēc otrās dienas dalīta 7.vieta.

Neveiksmes turpina vajāt pēdējo divu gadu uzvarētājus. Pērnā gada čempions austrālietis Džefs Ogilvijs pēc divām dienām iespējis tikai -2 un ieņem vietu piektajā desmitā 80 golferu konkurencē. Pasaules ranga pirmajam numuram Taigeram Vudsam pēc otrās dienas -3 un dalīta 35.vieta. Vudss "CA Championship" uzvarējis sešas reizes un nekad šajā turnīrā nav finišējis ārpus pirmā desmitnieka. Ja pēdējās divās sacensību dienās nenotiks lieli brīnumi, Taigers šogad lauzīs šo sev patīkamo tradīciju.

"CA Championship" līderi pēc otrās dienas

VGolferisValsts1.raunds2.raunds+/-
1.Fils MikelsonsASV6566-13
2.Niks VatnijsASV6667-11
3.-4.Kenijs PerijsASV7064-10
3.-4.Rorijs MakilrojsZiemeļīrija6866-10
5.-7..Prajads MarksajengsTaizeme6570-9
5.-7.Kamillo VijehassKolumbija6768-9
5.-7.Rods PamplingsAustrālija6669-9

Saistītais raksts:
"CA Championship" pēc pirmās dienas vadībā...

Izmantotie resursi:
pgatour.com