Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Gustavsons uzvarējis Lielbritānijas EPT turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gustavsons uzvarējis Lielbritānijas EPT turnīrā
Ārons Gustavsons

Amerikānis Ārons Gustavsons uzvarējis pasaules čempionu un ''PokerStars PRO'' komandas dalībnieku Pīteru Īstgeitu EPT Londonā pokera festivāla galvenajā pasākumā, saņemot kā naudas balvu vairāk nekā 650 000 latu.

5 300 mārciņu lielā dalības maksa ir lielākā, kāda jebkad ir bijusi Lielbritānijā, piesaistot 730 spēlētājus no visas pasaules. 23 gadus vecais tiešsaistes pokera profesionālais spēlētājs Gustavsons bija viens no 149, kurš kvalificējās dalībai caur ''PokerStars''.

Gustavsons un Īstgeits, kurš mājās aizbrauca ar vairāk nekā 400 000 par otro vietu, sāka savu viens pret viens spēli tieši pēc vakariņām. Duelis beidzās jau pēc 15 minūtēm un septiņām izspēlēm, kad Gustavsona kombinācija ''Dūzis Dāma'' pārspēja Īstgeita ''Dūzis Deviņi''.

Gustavsons internetā spēlē ar segvārdu ''Aguskb'' un patlaban tieši piedzīvo veiksmes periodu ''PokerStars'', teica: ''Man trūkst vārdu, esmu ļoti laimīgs. Es domāju, ka man vajadzēs kādu laiku lai to aptvertu. Izcīnīt šo lielisko titulu –ir sapņa piepildījums.''

Gustavsona plāns ir par nopelnīto naudu iegādāties māju Lasvegasā un varbūt arī Porsche. Kā daļu no savas balvas viņš arī gūst iespēju piedalīties EPT lielajā finālā Montekarlo. Viņa tiešsaistes spēļu sasniegumi ietver uzvaru ''PokerStars'' svētdienas iesildīšanās turnīru jūlijā ar balvu fondu 135 000 dolāru apjomā un 12. vietu ''PokerStars NLHE'' pasaules čempionātā pagājušajā mēnesī.

Īstgeits saka: ''Šī bija lieliska spēle. Es tiku līdz otrajai vietai, kas ir daudz tālāk nekā biju cerējis, spēlējot pie fināla galda. Visu cieņu Āronam par uzvaru – viņš to bija pelnījis. Es esmu apmierināts, ka tiku tik tālu.'' Finālā piedalījās arī caur ''PokerStars'' kvalifikāciju guvušais Martins Gudvangens no Norvēģijas ceturtā vieta un 227 000 mārciņu), ''PokerStars'' spēlētājs no Lielbritānijas Dominiks Kullens (piektā vieta un 173 000 mārciņu) un ''PokerStars PRO'' Āzijas komandas dalībnieks Raimonds Vu no Taipejas (septītā vieta un 87 000 mārciņu).

Nākamais ''PokerStars'' pasākums ''EPT'' 6. sezonas ietvaros risināsies Varšavā no 20-25 oktobrim. Satelītturnīros var piedalīties jau tagad. Sīkāku informāciju skatāties ept.com

Informāciju sagatavoja:
Linda Liepiņa

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja