Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Aicina brīvprātīgos maratona organizēšanai

Andrejs Siliņš

Brīvprātīgie jaunieši aicināti piedalīties starptautiska sporta pasākuma un Latvijas Republikas čempionāta maratondistancē “Valmieras maratons 2007” organizēšanā un norisē.

Maratons Valmieras ielās norisināsies sestdien, 30.septembrī, un brīvprātīgajiem darbiniekiem būs iespēja ar savu līdzdarbošanos nodrošināt šī pasākuma kvalitatīvu norisi. Tā kā pasākumā piedalīsies vairāk nekā deviņu ārvalstu sportisti, tā būs iespēja praktizēt angļu un citu valodu zināšanas, iegūt pieredzi, kā arī labu ierakstu CV, kā arī saņemt pasākuma suvenīrus un citas organizatoru dāvanas.

30.septembrī notiks Valmieras starptautiskais maratons, kas tiek atjaunots pēc 11 gadu pārtraukuma. Valmieras maratons iecerēts kā sporta svētki, kur dalībnieki atkarībā no savām spējām un vecumā varēs sacensties maratonā 42 km un 195 m distancē, satelītskrējienā - 8,4 km, 500 metru bērnu skrējienā un nūjošanas pārgājienos 5 un 15 km garumā. Valmieras starptautiskā maratona oficiālais balvu fonds ir 5000 eiro. Bez tradicionālajām sportiskajām aktivitātēm sportistiem, līdzjutējiem un pilsētas iedzīvotājiem pacilātu noskaņojumu un svētku atmosfēru radīs arī kultūras programma.

Plašāka informācija par Valmieras maratonu www.valmieras-maratons.lv.

Informāciju sagatavoja
Inese Kazuša
Valmieras pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja