Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kabrera un Perijs vadībā "The Masters" turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kabrera un Perijs vadībā "The Masters" turnīrā
Anhels Kabrera
Foto: AFP

Pirms pēdējās sacensību dienas Augustā, ASV Floridas štatā, notiekošā ''The Masters'' turnīra vadībā amerikānim Kenijam Perijam pievienojies argentīnietis Anhels Kabrera. Abi tuvākos sekotājus apsteidz par diviem sitieniem.

Pēc veiktām 36 bedrītēm vadībā bija divi ASV golferi – Kenijs Perijs un Čads Kempbels, kurš līdera godā atradās jau no sacensību sākuma. Vakar Kempbels ilgi laiku turējās pirmajā vietā, taču līdzīgi kā pirmajā dienā, arī šoreiz viņu pievīla vāji veiktās pēdējās bedrītes, kā rezultātā nācās zaudēt pāris pozīcijās. Perijs nospēlēja stabilāk. Lai arī viņam bija ''tikai'' divi birdie, Kenijs nepieļāva nevienu bogey, līdz ar to viņam pirms pēdējām 18 bedrītēm summā -11. Viņu panācis ir argentīnietis Angels Kabrera, kuram arī -11. Tātad šodien, sacensību pēdējā dienā, par savu pirmo ''The Masters'' titulu, visticamāk, cīnīsies tieši Perijs un Kabrera. Mazākas izredzes ir Kempbelam un vēl vienam amerikānim Džimam Fjurikam.

"The Masters" līderi pēc trešās dienas

VietaGolferisValsts+/-
1.-2.Anhels KabreraArgentīna-11
1.-2.Kenijs PerijsASV-11
3.Čads KempbelsASV-9
4.Džims FjuriksASV-8
5.Stīvs StrikersASV-7
6.-8.Rorijs SabatiniDĀR-6
6.-8.Šingo KatajamaJapāna-6
6.-8.Tods HamiltonsASV-6
9.Tims KlarksDĀR-5

Saistītie raksti:
"The Masters" vadībā pēc pirmās dienas Kempbels
"The Masters" vadībā Kempbels un Perijs

Izmantotie resursi:
masters.org