Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Arī dāmām klāt izšķirošās spēles

Andrejs Siliņš

20.aprīlī Lielvārdes Sporta centrā norisināsies Latvijas Frisbija čempionāta fināli sieviešu komandām.

Šogad par Latvijas čempiona titulu cīnīsies četras sieviešu komandas – līdzšinējās Latvijas čempiones Moments (Ogre), Salaspils, KCN (Rīga) un Sprīdīši (Ventspils). Priekšsacīkšu rezultāti rāda, ka cīņa būs sīva.

Priekšspēlēs pirmo vietu ieguvusi komanda no Salaspils, kas pusfinālā tiksies ar ceturto vietu ieguvušo Sprīdīšu komandu no Ventspils. Ja šajā pusfinālā paredzams, ka uzvarētāji būs Salaspils komanda, tad otrs pusfināla iznākums, kurā tiksies Momenta un KCN, tik viegli nav paredzams. Abas komandas priekšspēlēs tikušās divreiz; abām ir pa vienai uzvarētai, vienai zaudētai spēlei.

Arī finālspēle solās būt interesanta. Salaspils priekšspēlēs sīvi cīnījusies gan ar Momentu (viena uzvarēta, viena zaudēta spēle), gan KCN (abas spēles uzvarētas, bet viena tikai ar rezultātu 13:12).

Kura komanda izrādīsies spēcīgāka? Vai Moments spēs likt lietā Pasaules un Eiropas čempionātos iegūto pieredzi, vai uzvarēs gados jaunākās Salaspils un KCN komandas?

Nāc, skaties pats! Pusfinālu sākums 20.aprīlī pl.10:00, fināls – pl.14:00.

Informāciju sagatavoja
Inese Birģele