Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Paukotājam Jefremenko piektā vieta Stokholmā

Jānis Pārums

Paukotājam Jefremenko piektā vieta Stokholmā
Mihails Jefremenko
Foto: olimpiade.lv

Latvijas paukotājs Mihails Jefremenko veiksmīgi startējis paukošanas sacensībās Zviedrijas galvaspilsētā Zviedrijā, ierindojoties augstajā piektajā vietā, vēsta sacensību organizatori.

Paukošanas sacensībās ar špagu 32 gadus vecajam Jefremenko pavisam nedaudz pietrūcis, lai iekļūtu pusfinālā. Iekļuvis labāko 32 paukotāju cīņā Latvijas sportists ar 15:6 pieveica zviedru Maksu Korlingi, pēc tam sīvā cīņā tika galā ar itāli Karlo Rotu (15:14), bet cīņā par iekļūšanu labāko četru paukotāju pulkā ar 11:15 piekāpās igaunim Nikolajam Novosjolovam, ieņemot piekto vietu.

Vēlāk Jefremenko vienaudzis Novosjolovs pārliecinoši uzvarēja gan pusfinālā, gan finālā, kur oponents no Zviedrijas Robins Kase tika sakauts ar 15:4. Cīņa pret Jefremenko igaunim izrādījās viens no smagākajām turnīrā.

Rīt uzvarētājas tiks noskaidrotas sieviešu konkurencē.

Izmantotie resursi:
FIE - Welcome to the FIE web site