Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas galda hokejists - līderpozīcijās

Latvijas galda hokeja meistars Edgars Caics izvirzījies vadībā Pasaules Galda hokeja tūres (PGHT) kopvērtējumā pēc PGHT Lielā sešnieka otrā turnīra Helsinkos.

Latviju šogad Somijā pārstāvēja rīdzinieki Edgars Caics, Atis Sīlis, Artūrs Verčins, Sergejs Mihejevs, Ilgvars Pavlovskis, Jānis Ķirsis, Eduards Paķis un Kaspars Viļums, kā arī Skrundas GHK pārstāvis Raivis Pukinskis, Inčukalna GHK pārstāvis Kārlis Balodis un kuldīdzniece Gundega Paķe. Sacensībās piedalījās 107 dalībnieki no astoņām valstīm.


Astoņi no mūsējiem iekļuva sacensību augstākajā līgā, bet izslēgšanas spēlēs vietu izcīnīja abi labākie Latvijas spēlētāji- Caics un Sīlis.


Astotdaļfinālā Sīlis sērijā ar 3:4 zaudēja somam Magnusam Ahlbergam, bet Edgars Caics ar 4:3 uzvarēja pieredzējušo zviedru Larsu Fridellu. Diemžēl jau ceturtdaļfinālā Caicam pretī stājās turnīra neapšaubāmais favorīts, pasaules čempions un reitinga 1. numurs mājinieks Roni Nuttunens. Sērijā rīdziniekam izdevās izcīnīt tikai divas uzvaras un viņš piekāpās ar 2:4 (1:4, 0:3, 5:2, 1:3, 5:4pag., 2:3), tādējādi sacensībās ieņemot 6. vietu.

Sacensības uzvarēja Nuttunens, finālā ar 4:1 apspēlējot krievu Ivanu Zaharovu.

Pateicoties tam, ka Edgars Caics šīs sezonas pirmajās Lielā Sešnieka sacensībās Oslo ieņēma 2.vietu, viņš šobrīd ir PGHT kopvērtējuma līderis.

Nākamais PGHT Lielā sešnieka turnīrs būs Rīgas Kauss, kas notiks 8. decembrī Rīgā.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Galda hokeja federācijas pārstāvis Intars Žubeckis

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-11 22:52, pirms 17 gadiem
lol labs sporta veids ... reakciju attīsta!

     [+] [-]

, 2007-11-11 23:07, pirms 17 gadiem
Tas ir baigi labi!! vnk malacis! Novēlu saglabāt līderpozīciju līdz pat turnīra beigām!!