Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Lakrosa čempionātā atkārtoti uzvar "Druva Dynamite"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sestdien, 8.oktobrī, Saldus rajonā, Druvā, noslēdzās Latvijas vīriešu lakrosa čempionāts, kurā otro gadu pēc kārtas finālā uzvarēja „Druva Dynamite” pārliecinoši pārspējot LK Rīga ar 12:7.

Lielajā vīriešu lakrosa čempionāta fināla dienā norisinājās divas spēles. Pirmajā spēlē par bronzas medaļām tikās ”Mītavas Lakrosa klubs” no Jelgavas un „Valmieras Puikas „no Valmieras. Pirmajā ceturtdaļā Valmieras klubs spēja izrādīt pretestību jelgavnieku ofensīvai un ceturtdaļa noslēdzās ar 1:2 jelgavnieku labā. Spēles turpinājumā valmieriešiem pietrūka spēka un prasmju, kā rezultātā tika piedzīvota sakāve. Jelgavnieki izvarēja Valmieras pūces ar rezultātu 14:2.

Galvenajā fināla spēlē par zeltu tikās mājinieki Druva Dynamite un LK Rīga. Šo spēli gaidīja ne tikai gandrīz divi simti līdzjutēju kas bija sapulcējušies, bet arī visi Latvijas Lakrosa entuziasti , jo tā izšķīra vīriešu Lakrosa čempiona titula ieguvēju 2011.gadā, un vai Druva Dynamite spēs otro gadu pēc kārtas aizstāvēt šo titulu. Lai gan LK Rīga bija apņēmības pilna uzvarēt „dinamītus”, tomēr viss izvērtās savādāk, jo Druvas komanda visu spēli bija vadībā. Dažos brīžos rīdziniekiem izdevās samazināt rezultātu starpību līdz mīnuss divi. Cīņa bija sīva un fiziska, druvinieki cīnījās par katru laukuma centimetru, bija vienoti un labi spēja veidot komandas spēli gan uzbrūkot, gan aizsargājoties. Rīgas savukārt neskatoties uz garāku maiņu soliņu nespēja to efektīvi izmantot, kā rezultātā daudz pārpratumi un kļūdas un zaudēts fināls. Spēle noslēdzās ar Druva Dynamite uzvaru pār LK Rīga 12:7.

Vīriešu Lakrosa čempionāta kopvērtējuma tabula.

VKomanda
1.Druva Dynamite (Druva)
2.LK Rīga (Rīga)
3.Mītavas Lakrosa klubs (Jelgava)
4.Valmieras Puikas (Valmiera)
5.RJTC (Rīga)
6.LK Libava (Liepāja)

Pēc nedēļas, 22.oktobrī, Rīgā, pirmo reizi notiks sieviešu lakrosa čempionāta fināls kurā par zelta godalgām cīnīsies Rīgas un Liepājas lakrosistes.

Papildus informācija pieejama Latvijas Lakrosa federācija

     [+] [-]

, 2011-10-11 18:43, pirms 13 gadiem
Jamaika un Spundins malaci!!!!! Mehi!

     [+] [-]

, 2011-10-11 19:27, pirms 13 gadiem
varēja jau uzrakstīt kas vārtus guva bet nu nekas!

Apsveicu Zepu un Rastu