Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Miloslavskis turpina startēt "Mare Nostrum"

Miloslavskis turpina startēt "Mare Nostrum"
Romāns Miloslavskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Francijas pilsētā Kanē notiekošajā starptautiskajā "Mare Nostrum 2009" peldēšanas sacensību seriāla otrajā posmā Latvijas sportists Romāns Miloslavskis aizvadījis virkni distanču, tostarp izcīnījis otro vietu 200 metru brīvā stila peldējuma B finālā.

eSports.lv jau ziņoja par Romāna Miloslavska sniegumu "Mare Nostrum" Barselonas sacensībās. Pašlaik Miloslavskis no Spānijas devies uz Franciju, kur aizvadītajās dienās ir startējis 50 metru uz muguras un 200 metru brīvā stila distancēs.

50 metros uz muguras Miloslavskis ar rezultātu 28.10 ierindojies 27. vietā 45 dalībnieku konkurencē. Lai iekļūtu 16 labāko peldētāju vidū, Latvijas pārstāvim bija jāpeld teju pussekundi ātrāk. Lielisku sniegumu šajā distancē demonstrēja tikai nepilnus 18 gadus jaunais austrālietis Bendžamins Trefers, kurš uzvaru izcīnīja ar jaunu savas valsts rekordu (25.14).

Labāk Romānam Miloslavskim veicās 200 metru brīvā stila distancē, kur rīta priekšpeldējumos liepājnieks ar rezulātu viena minūte un 51.96 sekundes ierindojās 12. vietā, savukārt vakara sacensībās, startējot B finālā, Miloslavskis finišēja pēc vienas minūtes un 51.32 sekundēm, nedaudz uzlabojot savu no rīta demonstrēto sniegumu un izcīnot otro vietu.

Izmantotie resursi:
marenostrumswim.com