Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē notiks Baltijas kausa DH 1.posms

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šajā nedēļas nogalē, 16.un 17.maijā, atpūtas un sporta kompleksā ''Mežezers'' norisināsies Baltijas kausa sacensību 1.posms kalnu nobraucienā jeb ''downhill''.

Pasākuma organizatori cer uz sacensībām apvienot visu trīs Baltijas valstu labākos, progresīvākos un perspektīvākos DH braucējus un viņu atbalstītājus ar mērķi popularizēt šo ekstrēmo sporta veidu, piesaistīt Baltijas valstu publiku un noskaidrot labāko DH braucēju.

Sestdien, 16.maijā, plānota iepazīšanās ar trasi, dalībnieku treniņi; organizatori būs arī parūpējušies par dažiem izklaidējošiem pasākumiem sacensību dalībniekiem un to līdzjutējiem. Savukārt svētdiena, 17.maijs – sacensību diena. Sacensības sāksies plkst. 12:00, pieteikšanās līdz plkst. 11:00.

Pieteikšanās sacensībām un vairāk informācijas burusports.lv un rotos.lv

Atpūtas komplekss ''Mežezers'' atrodas Aizkraukles rajonā, pāris km no Pļaviņām, 127 km no Rīgas. Kafejnīca, naktsmītnes, pirts un ezers turpat uz vietas. Vairāk informācijas par nakšņošanas iespējām mezezers.lv

Informāciju sagatavoja:
Dace Kurpniece