Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"The Masters" vadībā Kempbels un Perijs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"The Masters" vadībā Kempbels un Perijs
Kenijs Perijs
Foto: AFP

Aizvadīta otrā sacensību diena jeb puse ''The Masters'' turnīrā. Pirmās dienas līderim amerikānim Čadam Kempbelam kompāniju sacensību vadībā tagad sastāda viņa tautietis Kenijs Perijs. No abiem par vienu sitienu atpaliek argentīnietis Anhels Kabrera.

Pēc pirmajām 18 bedrītēm -7 bija Čadam Kempbelam, un viņam bija viena sitiena pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem. Vakar Kempbels sāka gandrīz tikpat veiksmīgi kā pirmajā dienā, un vienubrīd viņa pārsvars sasniedza jau piecus sitienus, taču tāpat kā ceturtdien, arī vakar Kempbels nesekmīgi nospēlēja noslēdzošajās bedrītēs, un viņa iegūtais pārsvars noplaka. Nevienu bogey vakar nepieļāva Kenijs Perijs, un iegūtie pieci birdie ļāva viņam summa panākt Kempbelu. Trešo vietu ieņem argentīnietis Anhels Kabrera, bet dienas labākais raunds izdevās amerikānim Entonijam Kimam, kurš iespēja 11 (!) birdie (''The Masters'' viena raunda rekords), taču fantastiskais rezultāts nedaudz cieta pie 9. un 10.bedrītes, kuras amerikānis veica ar trim sitieniem virs pāra. Rezultātā viņam vakar -7 un summā dalīta 6.vieta.

Pērnā gada uzvarētājam DĀR pārstāvim Trevoram Imelmanam pēc 36 bedrītēm ir dalīta 42.vieta un +1,- tātad izredzes uz titula nosargāšanu ļoti mikroskopiskas. Pēdējo divu major uzvarētājs īrs Podregs Haringtons ar -2 ir dalītā 19.vietā. Tāds pats sasniegums pēc 36 bedrītēm ir arī ranga pirmajam numuram Taigeram Vudsam.

Virkne vadošo golferu sacensības beiguši jau pēc pirmajām divām dienām, jo slikto rezultātu dēļ nav kvalificējušies otrai daļai. Viņu vidū DĀR golferi Retīfs Gūsens un Ērnijs Elss, zviedrs Roberts Karlsons, austrālietis Adams Skots, 1999.gada čempions spānis Hose Marija Olazabals u.c.

"The Masters" līderi pēc otrās dienas

VietaGolferisValsts+/-
1.-2.Čads KempbelsASV-9
1.-2.Kenijs PerijsASV-9
3.Anhels KabreraArgentīna-8
4.Tods HamiltonsASV-6
5.Tims KlarksDĀR-5
6.-10.Entonijs KimsASV-4
6.-10.Rorijs SabatiniDĀR-4
6.-10.Šingo KatajamaJapāna-4
6.-10.Džims FjuriksASV-4
6.-10.Serhio GarsijaSpānija-4

Saistītais raksts:
"The Masters" vadībā pēc pirmās dienas Kempbels

Izmantotie resursi:
masters.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-04-11 17:20, pirms 15 gadiem
Labāk par golfu izlasu nekā kaut kādiem pustizliem ledus šļūkātājiem, ko mēdz dēvēt arī par Latvijas hokeja izlasi.

  +1 [+] [-]

, 2009-04-11 17:21, pirms 15 gadiem
ūūū cik interesanti!!