Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Šika un Čerkovskis iekļūst finālā

Šika un Čerkovskis iekļūst finālā
Deniss Čerkovskis
Foto: Romāns Kokšarovs, SA

Madridē (Spānijā), kur notiek Pasaules kausa izcīņas 4. posms modernajā pieccīņā, Latvijas sportisti Sandris Šika un Deniss Čerkovskis kvalificējās modernās pieccīņas finālsacensībām.

Sandris Šika un Deniss Čerkovskis Madridē kvalificējušies modernās pieccīņas Pasaules kausa izcīņas ceturtā posma finālsacensībām, kur savā grupā Šika sasniedza trešo labāko rezultātu (4140 p.), bet Čerkovskis bija divpadsmitais (4064 p.). Līderis ar 4256 punktiem bija Kians Ženua. Jāatzīmē, ka dalītu pirmo vietu paukošanā izcīnīja vairāki sportisti, kuru vidū arī bija Šika (1000 p.). Viņam arī trešā vieta šaušanā (1108 p.)

Ārpus finālistu skaita palika Staņislavs Judkins, kurš spēja izcīnīt 3792 p. un Mihails Jefremenko (3544 p.). Finālsacensības vīriem paredzētas svētdien, bet sestdien notiks dāmu fināls, kurā piedalīsies Jeļena Rubļevska, kura vakar ar 3988 punktiem izcīnīja 6. vietu A pusfinālā.

Izmantotie resursi:
pentathlon.org