Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nakts peldējumā varētu piedalīties ap 700 dalībnieku

Andrejs Siliņš

Nakts peldējumā varētu piedalīties ap 700 dalībnieku
Nakts peldbaseins

Rītdien, 11. decembrī, RTU Ķīpsalas peldbaseinā iecerētā veselīga dzīvesveida aktivitāte “Nakts Peldējums” ir izraisījusi lielu interesi sabiedrībā un pasākuma organizatori sagaida ap 700 dalībnieku, kas vienosies kopīgam stafetes peldējumam vairāku stundu garumā.

Reģistrēto dalībnieku vidū ir gan jauni, gan gados pieredzējuši peldēšanas aktivitāšu cienītāji – jaunākajam pasākuma dalībniekam ir tikai trīs gadi, bet vecāko dalībnieku dzīves gadi sniedzas pāri 70. Tāpat pasākumā savu dalību ir apstiprinājuši arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, tai skaitā Saeimas deputāts Kārlis Krēsliņš, IZM Sporta departamenta direktors Edgars Severs, Ghetto Games vadītājs Raimonds Elbakjans un citi.

Galvenais vadmotīvs šī pasākuma norisei ir atgādināt par peldēšanu kā veselīgu un aktīvu fizisko nodarbi, taču, lai tas gada tumšajos mēnešos spētu ieintriģēt, speciāli šim notikumam tiek domāts par īpašu baseina izgaismojumu, kas peldētājiem un arī skatītājiem padarīs šo pasākumu par vizuāli baudāmu un neaizmirstamu pieredzi. Tāpat peldējuma laikā dalībnieku un skatītāju uzmundrinājumam būs dažādas aktivitātes, par kurām rūpēsies pasākuma vadītājs un DJ.

“Nakts Peldējuma” ietvaros klātesošie varēs arī uzzināt plašu informāciju par un ap peldēšanu. Būs iespēja uzklausīt nozares profesionāļus, kuri iepazīstinās ar peldēšanas nozīmi un ietekmi uz cilvēka veselību, stāju, kā arī uz fizisko un garīgo attīstību.

Nav aizmirsts arī par sportisko garu, jo šīs nakts peldējums ietver gan visu celiņu kopsummā garākās kolektīvi nopeldētās distances rekorda uzstādīšanu, gan arī katra peldētāja individuāli fiksēto rezultātu.

Reģistrēties dalībai pasākumā ir iespējams vēl līdz šodienas plkst. 20:00, apmeklējot pasākuma mājaslapu: Nakts peldējums | 11. decembris, RTU Ķīpsalas...

Pasākums tiek rīkots ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Latvijas Sporta federāciju padomes un RTU Ķīpsalas peldbaseina atbalstu.

Izmantotie resursi:
Peldēšana | Latvijas Peldēšanas federācija

     [+] [-]

, 2015-12-10 15:11, pirms 9 gadiem
Labs! Mans arii peldees! Mees kopaa to varam!