Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Suminās Valmieras Jaunatnes sporta laureātus

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Piektdien, 12.decembrī, no plkst.12:00 Vidzemes Olimpiskajā centrā tiks sumināti Valmieras pilsētas pašvaldības apbalvojumu ''Jaunatnes sporta laureāts 2008'' un ''Par sasniegumiem interešu izglītībā'' sporta nozares laureāti.

Tāpat apbalvos uzvarētājus arī ''Par sasniegumiem profesionālās ievirzes un profesionālajā izglītībā Valmieras pilsētas pašvaldības dibinātajās izglītības iestādēs'' kategorijā.

Kopumā pasākumā tiks sveikti vairāk nekā 500 Valmieras jauniešu, kas balvas saņems gan par veiksmīgiem startiem vieglatlētikā un peldēšanā, gan airēšanas slalomā un orientēšanās sportā, BMX un kalnu slēpošanā, kā arī kuģu modelismā un telpu lidmodelismā, akadēmiskā airēšanā, smagatlētikā, badmintonā, jāšanas sportā, arī šaha, dambretē, mūsdienu dejā u.c. Tiks sveikti arī jaunieši, kas sekmīgi startējusi komandu sporta veidos- basketbolā, futbolā un florbolā.

Pēc svinīgā pasākuma, kurā klātesošos sveiks Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Inesis Boķis, jaunieši varēs slidot bez maksas.

Ar laureātu sarakstu var iepazīties valmiera.lv sadaļā SPORTS.

Informāciju sagatavoja:
Inese Kazuša,
Valmieras pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

  +1 [+] [-]

, 2008-12-10 17:28, pirms 16 gadiem
Un tad vēl būs arī Sporta balle, kas ik gadu ir ļoti izdevies pasākums!

  +1 [+] [-]

, 2008-12-10 17:39, pirms 16 gadiem
būušuuu.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-10 17:48, pirms 16 gadiem
Labi izdomats obligati busu