Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pagājušā gada uzvarētāja Latvijas čempionātā 100 lauciņu dambretē sievietēm aizstāv titulu

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Pagājušā gada uzvarētāja Latvijas čempionātā 100 lauciņu dambretē sievietēm aizstāv titulu
Uzvarētāja V.Vasariete (vidū), 2.vietas ieguvēja M.M.Nereda (pirmā no kreisās) un 3.vietas ieguvēja A.Krapivina. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Latvijas čempionātā 100 lauciņu dambretē sievietēm pagājušā gada uzvarētāja Valda Vasariete aizstāvējusi titulu un atkārtoti kļuvusi par uzvarētāju.

Latvijas čempionāta finālcīņās sievietēm klasikā 100 lauciņu dambretē sacentās astoņas dalībnieces. Cīnoties par godalgotām vietām, dambretistes pēc riņķa sistēmas ar apdomas laiku 45 minūtes plus papildus 30 sekundes uz partiju aizvadīja septiņas partijas.

Čempionātu aizvadot stabili, otro gadu pēc kārtas, par Latvijas valsts čempioni ar izcīnītajiem 10 punktiem no 14 iespējamajiem, kļuva viena no talantīgākajām Latvijas jaunatnes izlases dalibniecēm Valda Vasariete. Turnīra gaitā, piedzīvojot vienīgo zaudējumu pret Valdu Vasarieti, ar izcīnītajiem 9 punktiem Latvijas valsts vicečempiones tituls Marijai Magdalēnai Neredai. 8 punktus izcīnīja Anna Krapivina un Antra Valnere, kur savstarpējā cīņā izcīnītā uzvara ļāva Annai Krapivinai saņemt bronzas godalgu.