Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Pagājušā gada uzvarētāja Latvijas čempionātā 100 lauciņu dambretē sievietēm aizstāv titulu

Pagājušā gada uzvarētāja Latvijas čempionātā 100 lauciņu dambretē sievietēm aizstāv titulu
Uzvarētāja V.Vasariete (vidū), 2.vietas ieguvēja M.M.Nereda (pirmā no kreisās) un 3.vietas ieguvēja A.Krapivina. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Latvijas čempionātā 100 lauciņu dambretē sievietēm pagājušā gada uzvarētāja Valda Vasariete aizstāvējusi titulu un atkārtoti kļuvusi par uzvarētāju.

Latvijas čempionāta finālcīņās sievietēm klasikā 100 lauciņu dambretē sacentās astoņas dalībnieces. Cīnoties par godalgotām vietām, dambretistes pēc riņķa sistēmas ar apdomas laiku 45 minūtes plus papildus 30 sekundes uz partiju aizvadīja septiņas partijas.

Čempionātu aizvadot stabili, otro gadu pēc kārtas, par Latvijas valsts čempioni ar izcīnītajiem 10 punktiem no 14 iespējamajiem, kļuva viena no talantīgākajām Latvijas jaunatnes izlases dalibniecēm Valda Vasariete. Turnīra gaitā, piedzīvojot vienīgo zaudējumu pret Valdu Vasarieti, ar izcīnītajiem 9 punktiem Latvijas valsts vicečempiones tituls Marijai Magdalēnai Neredai. 8 punktus izcīnīja Anna Krapivina un Antra Valnere, kur savstarpējā cīņā izcīnītā uzvara ļāva Annai Krapivinai saņemt bronzas godalgu.


"Aronas kausa" uzvarētāja Signe Sirmā. Foto: Latvijas Orientēšanās federācija.

LK posmā orientēšanās "Aronas kausā" Ļaudonā uzvaras un vieta startam BČ Sirmajai un Krūmiņam

Ļaudonā aizvadīts jau septītais un astotais Latvijas kausa posms - "Aronas kauss", kur dalībnieki sacentās dinamiskā vidējā distancē un sezonas otrajā garajā distancē, kas izcēlās ar Latvijas mērogiem neraksturīgi lielu kāpumu. Izaicinošajā apvidū labākie izrādījās Signe Sirmā un Rihards Krūmiņš.
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Organiztoru foto.

Lietuvieši triumfē Eiropas U17 reitinga badmintona turnīrā Liepājā, Latvijai viena bronza

Lietuvas jaunie badmintona spēlētāji pagājušajā nedēļas nogalē Liepājā notikušajā Eiropas U17 reitinga turnīrā izcīnīja zelta medaļas visās piecās disciplīnās, turklāt Nojus Tenikaitis un Jorune Salniete uzvarēja gan vienspēlēs, gan arī dubultspēles. Vienu bronzas medaļu Latvijai sarūpēja meiteņu dubultspēļu pāris.