Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Sports teorijā un praksē" pirmā numura atvēršanas pasākums

Andrejs Siliņš

"Sports teorijā un praksē" pirmā numura atvēršanas pasākums
Foto: ITAR TASS/Scanpix

Žurnāla "Sports" jaunais populārzinātniskais pielikums "Sports teorijā un praksē" ir 64 lappušu speciālizlaidums sporta speciālistiem, sportistiem, sportistu vecākiem un visiem sporta interesentiem par aktuālām teorētiskām un praktiskām sporta un aktīvās atpūtas tēmām, kuru plānojam izdot regulāri. Žurnāla atvēršanas pasākums 11. jūnijā 11:00 LSPA Senāta sēžu zālē.

Žurnālā publicētie raksti ir recenzēti un izdevums bez maksas tiks izplatīts visiem žurnāla "Sports" abonentiem, Rīgas sporta konferences „Bērnu un jaunatnes sports Rīgā” delegātiem, bibliotēkām, LSPA darbiniekiem un studentiem, bērnu un jaunatnes sporta skolu treneriem, sporta klubiem un sporta federācijām.

Izdevuma atbalstītāji – LR IZM, SOK programma „Olimpiskā solidaritāte”, LOK, LSPA, LSFP, nodibinājums „Sporta apgāda fonds”.

Populārzinātniskā speciālizlaiduma "Sports teorijā un praksē" rakstu mērķis:
● popularizēt sportu un aktīvu dzīvesveidu;
● padziļināt izpratni par fizioloģiskiem, pedagoģiskiem un psiholoģiskiem procesiem sportā.

1. speciālizlaiduma numura rakstu tematikas veido šādas rubrikas:
Sports mūsu dzīvē
Sākam sportot!
Esi vesels!
Fitness visiem
Sporto pats!
Iespējas!

Lasītājiem būs iespēja piedalīties nākamo speciālizlaidumu „Sports teorijā un praksē” numuru satura tematikas atlasē un īso rakstu rubrikas „Lasītājs jautā – mēs atbildam” izveidē, sniedzot savas atsauksmes, jautājumus, ierosinājumus un priekšlikumus e-pasta adresē redakcija@lspa.lv

Žurnāla galvenā redaktore – LSPA profesore Agita Ābele

  +4 [+] [-]

, 2010-06-10 11:12, pirms 14 gadiem
Kur varēs nopirkt?

     [+] [-]

, 2010-06-10 14:39, pirms 14 gadiem
krishy rakstīja: Kur varēs nopirkt?
PlusPunktā, Narvesenā un manas mājas stūra kioskā!

     [+] [-]

, 2010-06-10 19:27, pirms 14 gadiem
cena?