Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Čerkovskis piektais pirms izšķirošās disciplīnas

Jānis Pārums

Čerkovskis piektais pirms izšķirošās disciplīnas
Deniss Čerkovskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pasaules kausa izcīņas trešajā posmā modernajā pieccīņā, kas norisinās Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā Latvijas sportists Deniss Čerkovskis pēc trim disciplīnām sacensību finālā ieņem piekto vietu.

eSports.lv jau ziņoja, ka sestdien savā kvalifikācijas grupā Deniss Čerkovskis bija otrais ar 4656 punktiem, par 32 punktiem atpaliekot no mājinieka Adoma Marosi. Summā mūsu sportistam 4. labākais rezultāts un vieta finālā.

Šodien Deniss veiksmīgi uzsāka sacensības paukošanā uzrādot otro labāko rezultātu, tomēr pieticīgais rezultāts peldēšanā (31. vieta) Latvijas pieccīņnieku atbīdīja uz 11. vietu. Jāšanā Čerkovskis uzrādīja trešo rezultātu un pakāpās uz piekto pozīciju kopvērtējumā.

Sacensībās paredzēta vēl tikai viena disciplīna – skriešanas un šaušanas kombinācija. Šobrīd līderis ir ungārs Adams Marosi, kurš izcīnījis 3408 punktus un par 20 punktiem apsteidz ēģiptieti Omaru Elgeziri.

Izmantotie resursi:
pentathlon.org